به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، حمیدرضا ناظمی شامگاه سهشنبه در این باره افزود: با توجه به فصل گرما و وجود بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) توصیه می شود مردم مومن استان برای ذبح دام های قربانی حتما به کشتارگاها مراجعه کنند.
این مقام مسئول با بیان اینکه به منظور رفاه حال شهروندان، ۳۷ کشتارگاه دام موجود در استان فارس از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۱۴ آمادگی کامل جهت ذبح دام های قربانی را خواهند داشت، گفت: تعداد ۴۴ اکیپ نظارت شرعی دیگر نیز در محلهای کشتار موقت سطح شهر کار نظارت بر ذبح دام ها را به عهده می گیرند.
وی با اشاره به اینکه ۶۷ دامپزشک، ۸۹ بازرس بهداشتی گوشت و ۲۹ ناظر شرعی در امر نظارت های روز عید قربان مشارکت می کنند، ابراز کرد: نظارتها و بازرسیها در قبل از ذبح و پس از ذبح از لاشه دام انجام میشود.
ناظمی توصیه کرد: مردم فارس برای حفظ سلامت توصیههای بهداشتی را جدی بگیرند و اصول ایمنی فردی در زمان کشتار دام را رعایت کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان فارس اظهار کرد: گوشت دامهای ذبح شده قبل از مصرف می بایست به مدت ۲۴ ساعت و جگر و آلایشات خوراکی به مدت ۴۸ ساعت در یخچال در دمای چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود و مردم در زمان قطعهبندی گوشت و بسته بندی هم حتما باید از دستکش استفاده کنند.