معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: این نمایشگاه در قالب ۲۷۰ غرفه در وسعت ۱۰ هزار مترمربع برپا شده که از این تعداد ۱۴۵ غرفه مربوط به استانهای مختلف کشور و مابقی از استان یزد هستند.
عبدالمجید عربی افزود: در این نمایشگاه انواع صنایع دستی شامل سفال و سرامیک، منسوجات، قاب، مس، لباس، کیف و دیگر مصنوعات دستی در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: گلیم بافی، نازک کاری، ترکه بافی، زیورآلات سنتی، تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، کپو بافی، گیوه بافی، چاقو سازی، معرق چرم، نساجی سنتی از دیگر رشتههای هنرهای سنتی صنایع دستی شرکت کننده در این نمایشگاه هستند.
معاون صنایعدستی استان یزد با بیان اینکه ۱۰ غرفه نیز در محوطه نمایشگاه به پخت نانهای سنتی اختصاص دارد، ادامه داد: همچنین هشت سیاه چادر از استانهای مختلف نیز در محوطه نمایشگاه دایر شده است.
عربی اظهار کرد: این نمایشگاه ویترین صنایع دستی استان و دیگر استانهاست و محل خوبی برای ارائه، معرفی و بازاریابی صنایع دستی است.
وی برگزاری شبهای فرهنگی یزد، کارگاه های آموزشی و گروههای سرود با حضور هنرمندانی از سراسر کشور از برنامههای جنبی این نمایشگاه عنوان کرد و گفت: نمایشگاه یاد شده تا ۹ تیر ماه از ساعت ۱۷ تا ۲۳ برای بازدید عموم دایر است.
افزون بر سه هزار و ۳۵۰ هنرمند در رشته صنایع دستی استان دارای کارت شناسایی بوده و فعالیت مستمر دارند.
استان یزد دارای ۴۰ رشته صنایع دستی است و نساجی سنتی، زیورآلات سنتی، سفال و سرامیک، زیلوبافی، رودوزی های سنتی، تراش سنگهای قیمتی، سراجی سنتی، کاشی هفت رنگ و کاشی معرق از جمله صنایع دستی بومی این استان به شمار میآید.