"الله کرم عزیزی" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با پیگیری بی وقفه واحد مددکاری این زندان و پیگیری های مستمر و تلاش بی وقفه برای اخذ رضایت اولیای دم باعث رهایی پنج مددجوی مجازات قصاص شد.
وی اضافه کرد: پیگیری های مستمر مددکاران زندان برای محکومین به قصاص برای اخذ رضایت از طریق مراجعات مکرر و ملاقات با اولیاء دم، کمک خیرین، محاکم قضایی، شوراهای حل اختلاف، برگزاری جلسات متعدد صلح و سازش از جمله اقدامات حمایتی برای نجات مددجویان محکوم به قصاص بوده است.
وی خاطرنشان کرد: حداقل و حداکثر زمان تحمل کیفر برای محکومین بین ۱۲ تا ۲۴ سال بوده که با تلاش واحد مددکاری و کمک نیکوکاران به رضایت و گذشت اولیاء دم انجامید و از زندان آزاد شدند.
عزیزی گفت: وجود مشکلات مالی بین طرفین، درگیری و ایجاد سوء تفاهم از عوامل اصلی ارتکاب به قتل مددجویان قصاصی بوده است.
مدیرزندان رجایی شهر یادآور شد که واحد فرهنگی این زندان ضمن ایجاد زیر ساختها، امکانات و ظرفیت های موجود شرایط شرکت مددجویان در کلاس های مختلف فرهنگی، قرآنی، احکام، اخلاق، عقاید و.در طول دوران محکومیت را با هدف تغییر شخصیت و اصلاح و تربیت آنان فراهم نموده است.
وی بیان کرد: اقدام برای صلح و سازش، اخذ رضایت و گذشت اولیاء دم در عرصه اصلاح و تربیت از ماندگارترین اقدامات مثبت واحد مددکاری زندان است.
زندان رجایی شهر یکی از چهارزندان مستقر درکرج است که زیر نظر اداره کل زندان های استان تهران اداره می شود.