یاسوج- ایرنا- استاندار کهگیلویه و بویراحمد دستگاه‌های اجرایی را موظف به همکاری با سرمایه‌گذاران کرد و گفت: چنانچه مدیر دستگاهی همکاری لازم با سرمایه‌گذاران را نداشته باشد با وی برخورد قانونی و جدی خواهد شد.

به گزارش ایرنا، سید علی احمداده روز پنجشنبه در نشست با صنعتگران و فعالان اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار کرد: یک زمان ملاقات عمومی برای سرمایه‌گذاران اختصاص یافته و این ملاقات عمومی تنها مختص این قشر خواهد بود.

وی اضافه کرد: ضرورت دارد فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان به وسیله رسانه‌ها در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گیرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با توجه به وضعیت استان در حوزه صنعت تلاش می‌کنیم راه‌های سرمایه‌گذاری برای صنایع بزرگ و پایین دستی باز شود.

احمدزاده از سرمایه‌گذاران هم استانی خارج از استان و سرمایه گذاران خارجی دعوت به سرمایه‌گذاری کرد و افزود: این استان در زمینه‌های مختلف نفت و گاز، حوزه کشاورزی، گیاهان دارویی، آبزیان، معادن، بخش گردشگری و سایر حوزه‌ها مستعد سرمایه‌گذاری است.

وی افزود: در گذشته سرمایه‌گذاری‌هایی در استان انجام گرفت اما با مشکلاتی مواجه و برخی هم متضرر شدند، لذا تلاش می کنیم نیازهای سرمایه گذاران برای تولید و سرمایه‌گذاری در سفر هیئت دولت احصا و تسهیلات مورد نیاز اختصاص داده شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه گروهی از نهاد ریاست جمهوری با حضور در استان مشکلات صنعتگران را احصا کردند، افزود: این استان ظرف روزهای آینده میزبان دولت خواهد بود.

وی ادامه داد: تسهیلات تبصره ۱۸ در واقع برای حمایت از تولید و اشتغال پرداخت می‌شود و متقاضیان آن هم طبق قانون، میتوانند افراد، اشخاص، شرکت‌ها و حتی تعاونی‌ها باشند و این یعنی قانون دست هر کس را که می‌خواهد در این کشور تولید و اشتغال داشته باشد، برای دریافت وام باز گذاشته است.

احمدزاده در خصوص دغدغه یکی از فعالان بخش اقتصادی مبنی بر مشکل وثیقه برای استفاده از تسهیلات بانکی، گفت: این مورد را در سفر دور دوم دولت مطرح می‌کنیم تا مشکل صنعتگران و فعالان بخش اقتصادی رفع شود.

احمدزاده در پاسخ به دغدغه یکی از فعالان بخش گردشگری مبنی بر اینکه علاوه بر گچساران، دهدشت هم منطقه ویژه اقتصادی اعلام شود، ادامه داد: در هر استان یک مجوز منطقه ویژه اقتصادی داده می‌شود، که در دولت نهم و دهم برای گچساران صادر شد، اما اجرا نشد و با اختصاص دو هزار هکتار زمین و استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار خارجی بنا داریم آن را اجرایی کنیم.

وی در پاسخ به دغدغه یکی از صنعتگران مبنی بر تعریف مگاپروژه برای دیشموک، ادامه داد: آنچه برای دیشموک در سفر دولت دیده شده اجرای طرح آبیاری ۹۰۰ هکتار زمین در منطقه دلی نعمت‌الهی با اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومان است، ضمن اینکه علاقمند به سرمایه‌گذاری بنیاد مستضعفان درخصوص گاوداری سه هزار راسی در این منطقه هستیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به ضرر و زیان یکی از واحدهای تولیدی استان در اثر قطع برق سال گذشته اشاره کرد و افزود: چنانچه در اثر حوادث خساراتی به کارخانجات وارد شده است، می بایست در ستاد بحران پرونده تشکیل شود تا از تسهیلاتی که در سطح کشور برای این امر در نظر گرفته شده، استفاده کنند.