سید حسین حسینی روز جمعه در حاشیه سفر به چابهار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: صنعت شیلات در سواحل سیستان و بلوچستان ظرفیتی بسیار ارزشمند است که قابلیت توسعه و سرمایه گذاری را دارد.
وی بیان کرد: از آنجایی که اقتصاد و معیشت مردم ساحل نشین به دریا وابسته است، با سرمایه گذاری در حوزه های شیلاتی بویژه آبزی پروری میتوان به ارزآوری، ایجاد معیشت و اشتغال پایدار مردم منطقه کمک کرد.
رئیس سازمان شیلات ایران تصریح کرد: باتوجه به زیرساخت های بندری و شیلاتی که در این منطقه وجود دارد، امکان توسعه منطقه های تلاقی به سمت بندر شهرها نیز وجود دارد که در کنار تولید پایدار میتوان به ارائه خدمات شهری و در نتیجه توسعه شهرها، سواحل بویژه توسعه سواحل مکران که از فرمایشات مقام معظم رهبری است هم کمک کرد.
وی ادامه داد: شرکت کشت و صنعت مکران یک صنعت چند منظوره و چند وجهی در حوزه کشاورزی است که علاوه بر تولیدات گلخانه ای بویژه میوههای گرمسیری، در زمینه های آبزی پروری از جمله پرورش میگو و پرورش ماهی در قفس با بکار گیری تکنولوژیهای نوین مشغول به فعالیت است و از این طریق نقش بسزایی در توسعه سواحل مکران دارد.
حسینی خاطر نشان کرد: لازمه داشتن یک تولید پایدار و موفق، قرارگیری خوشه های تولید در کنار هم هست، بطوریکه تکامل زنجیره ارزش افزوده در آن دیده شود و خوشبختانه این موضوع در مگا پروژه حوزه کشاورزی کشت و صنعت مکران کاملا مشهود بوده و در دستور کار قرار گرفته است.