«طالب حیدری» روز جمعه به خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد، ۳۸۸ راس مربوط به شهر بانه وره و ۱۰۱ راس مربوط به شهر باینگان است که بین مردم این شهرها توزیع شد.
وی اضافه کرد: علاوه بر ادای فریضه دینی، ذبح جمعی قربانی اقدام حسنه و نیکویی است که موجب تقویت روح مشارکت جمعی و حس همیاری و اتحاد در بین اهالی شهر و روستا میشود و برخورداری همه اهالی یک شهر یا روستا در یک روز خاص از مقداری برابر گوشت تازه علاوه بر احسان و خیرات موجب ایجاد و تقویت حس عدالت و برابری همگانی است.
وی ضمن تقدیر از همه عوامل برگزاری این مراسم که قریب ۲۰۰ نفر از چند روز پیش در گروههای تدارکات، قصابان، تقسیم و بسته بندی، توزیع، پذیرایی و بهداشت بصورت داوطلبانه و خودجوش در شهر باینگان فعالیت کردند، افزود: اجرای تجمیعی قربانی در سالهای گذشته از شهر بانه وره آغاز شد و به تازگی در بسیاری از شهرها و روستاهای منطقه انجام میشود.
وی اظهار داشت: فرهنگ همیاری و مشارکت عمومی در امورات عامالمنفعه سابقه دیرینه در منطقه اورامانات دارد که با پیشرفت فناوری رو به کم رنگ شدن نهاده بود اما در سالهای اخیر مورد توجه بیشتر قرار گرفته که به کمک این فرهنگ زیبا علاوه بر بهبود سطح بهداشت روانی میتوان بسیاری از مسایل و مشکلات امروزی جامعه را بصورت مردمی حل و برطرف کرد.
بخش باینگان با حدود ۱۰ هزار نفر جمعیت در ۱۳۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه واقع شده است و دارای ۲ شهر باینگان و بانه وره می باشد.
فرهنگ همیاری عمومی در منطقه اورامانات با مرکزیت شهر باینگان به شماره ۲۷۸۳ در تاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۹ به نام "گەل" در میراث ناملموس کشور ثبت ملی شده است.
بانهوره یا بانِوْرِه یکی از پنج شهر شهرستان پاوه در استان کرمانشاه است که در سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، با جمعیت ۳٫۱۸۳ نفری خود، در شمار بیست و یکمین شهر پرجمعیت کرمانشاه است. اهالی بانهوره، از ایل جاف از طایفه امامی هستند که در اوایل انقلاب ۱۳۵۷ ایران، در این منطقه گرد هم آمدند و رفتهرفته این شهر را به وجود آوردند. البته عدهای از این مردم هماکنون در کردستان عراق زندگی میکنند.