حمیدرضا خادم روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: گردشگری آبی یکی از ظرفیتهای بسیار مهم و جزو اولویتهای گردشگری شهرستان دزفول است که حضور گردشگران در ساحل رودخانه دز به ویژه فصل تابستان مصداق آن است.
وی ادامه داد: مناطق تفریحی نظیر چال کندی که در سالهای گذشته ثبت ملی شدهاند نیز از ظرفیتهای گردشگری آبی شهرستان دزفول است که مورد استقبال گردشگران قرار میگیرد.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول اظهارکرد: دمای ۵۰ تا ۶۰ درجه تابستان خوزستان میطلبد از رودخانه دز با کیفیت عالی استفاده و فضایی برای گردشگری آبی علاقهمندان ایجاد شود.
وی افزود: انتظار میرود دستگاههای مختلف همکاری لازم را در این خصوص داشته باشند تا بتوان صنعت گردشگری را در این شهرستان در کنار گردشگری مذهبی و تاریخی رونق داد چرا که گردشگری آبی دزفول جایگاه خوبی در سطح استان خوزستان و سایر استانهای همجوار پیدا کرده است.
خادم گفت: استفاده از شاتل و جت اسکی یکی از ظرفیتهای گردشگری آبی است که انتظار میرود با حفظ اصول محیط زیستی به گردشگری هیجان انگیزی تبدیل شود.
وی افزود: بین ۷۰۰ تا یکهزار کَت(دستکند غارمانند کنار صخرههای رودخانه دز) در مرز مشترک رودخانه دز و بالادست وجود دارد که همواره مورد استقبال گردشگران است و میتوان از این ظرفیت برای توسعه گردشگری استفاده کرد.
رییس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول بر ضرورت ساماندهی و نظارت بر کتهای شهرستان دزفول تاکید و بیان کرد: کتهای دزفول ظرفیت اقامتی ساعتی خوبی هستند که میتوانند ظرفیت و منبع درآمدی برای شهروندان باشند.
وی ادامه داد: کَتهای دزفول در حال حاضر توسط هیچ نهادی نظارت نمیشوند که امیدواریم با همکاری تمام نهادها شاهد نظارت و ساماندهی آنها باشیم.
خادم بیان کرد: طرحهایی در حوزه توسعه گردشگری آبی در دزفول فعال است که امیدواریم با تکمیل و بهره برداری از آنها شاهد توسعه گردشگری در این شهرستان باشیم.
وجود رودخانه خروشان دز و بوستانهای ساحلی زیبا در شهرستان دزفول موجب استقبال گردشگران در تابستان شده است که انتظار میرود با برنامه ریزی و اجرای طرحهای گردشگری از این ظرفیت به خوبی استفاده شود.