به گزارش روز شنبه ایرنا، علی بحرینی سفیر و نماینده دائم کشورمان که ریاست و اداره این جلسه را بر عهده داشت، ضمن تاکید بر اهمیت نقش ادیان در ارتقای حقوق بشر، تاکید کرد که بسیاری از ارزش های حقوق بشری ریشه در ادیان دارد.
خلیل هاشمی سفیر و نماینده پاکستان نیز در این جلسه به قطعنامه ۱۶/۱۸ شورای حقوق بشر و اقدامات سازمان همکاری اسلامی در جهت مقابله با نابردباری مذهبی اشاره کرد و خواستار گفتوگو در مورد نقش ادیان در ارتقای حقوق بشر در شورای حقوق بشر شد.
همچنین ابراهیم سلامه مسئول بخش نهادهای معاهداتی دفتر کمیساریا، به اقدامات این دفتر کمیساریا از سال ۲۰۱۲ تاکنون در حوزه مقابله با نفرت پراکنی اشاره کرد و خانم الیزابت تان مسئول بخش حمایت دفتر کمیساریای عالی پناهندگان از اقدامات صورت گرفته در زمینه استفاده از گفتوگوی بین ادیان برای حمایت از حقوق پناهندگان سخن گفت،
نماینده اتحادیه جهانی آوانجلیکها نیز بر اهمیت نقش گفتگو برای رفع مشکلات و ارتقای حقوق بشر تاکید کرد و سلطان اطهر خان، رئیس مدرسه دیپلماسی ژنو ضمن اشاره به مشترکات ادیان مختلف، آمادگی این مرکز را برای همکاری در این زمینه مورد تاکید قرار داد.
در این نشست، نمایندگان کشورهای مختلف عضو و ناظر شورای حقوق بشر و همچنین نمایندگانی از بخش های مختلف مکانیسم حقوق بشر شرکت داشتند.
این نشست بهابتکار نمایندگی کشورمان و همکاری پاکستان در ظرفیت هماهنگ کننده گروه سازمان همکاری اسلامی در ژنو، دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی در ژنو، دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر، دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل، مدرسه دیپلماسی ژنو و اتحادیه جهانی آوانجلیک ها برگزار شد.