غلامحسین حسینی نیا روز شنبه در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا اظهار داشت: این استانداردها در رشته های مختلف و توسعه فعالیت مشاغل دانش بنیان است.
وی افزود: با ورود مشاغل دانش بنیان و نوین، نیاز به ارائه تدوین استاندارهای شایستگی و شغلی و ارائه مهارت های فنی و حرفه ای هستیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نهضت ملی مهارت آموزی گفت: در آینده ای نزدیک با تغییر مشاغل توسط فناوری های و دانش بنیان ها، باید همزمان با نیاز بازار کار، مهارت های فنی و حرفه ای ارائه شود.
وی تاکید کرد: سازمان فنی و حرفه ای با توسعه چتر مهارتی در سراسر کشور، به آسیب شناسی مشاغل پرداخته و اقدام به شناسایی بازارهای کار آینده کرده است و در همین راستا استانداردها را تهیه کرده است.
حسینی نیا خاطر نشان کرد: در کنار ۶۵۰ مرکز دولتی فنی و حرفه ای، چهار هزار و ۸۳۸ کارگاه و پنج مرکز سنج و صلاحیت حرفه ای، ۱۶ هزار و ۵۰۰ آموزشگاه آزاد، سه هزار و ۱۸۱ مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی، ۳۶ هزار و ۳۴۲ مرکز محیط کار واقعی و ۳۰۲ مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه ها (TMC) خدمات آموزشی ارائه می شود.
وی به مهارت آموزی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی اشاره کرد و گفت: مهارت افزایی دانش آموختگان آموزش عالی در قالب طرح نخلستان و مهارت افزایی دانشجویان نیز در قالب هیبریدی- ترکیبی با هدف ارتقای ظرفیت اشتغال پذیری جوانان ارائه می شود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: در این طرح ها بیش از پنج میلیون نفر دوره در مدت پنج سال ارائه خواهد شد که نقش مهمی در اشتغال پایدار فارغ التحصیلان و دانشجویان خواهد داشت.