اردبیل - ایرنا - معاون برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: بر اساس گزارش سازمان ملی بهره‌وری ایران، استان اردبیل در حوزه بهره‌وری شرایط مطلوب و رشد چشمگیری داشته است.

به گزارش ایرنا از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، غلامرضا خوشزاد با اشاره به رصد و پایش عملکرد دستگاه‌های اجرایی از سوی سازمان ملی بهره‌وری ایران اظهار کرد: بر اساس این رصد و پایش میزان بهره‌وری دستگاه‌های دولتی، بخش خصوصی و عمومی در استان اردبیل نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری داشته است.

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته اردبیل بین استان‌های کشور در رده‌های آخر قرار داشت اما در حال حاضر با ارتقای برخی شاخص‌ها این جایگاه به میانگین کشوری رسیده است.

معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: تلاش بر این است تا امسال نیز با همراهی دستگاه‌های اجرایی و شاخص‌های تعریف شده میزان بهره‌وری ارتقا یافته و استان اردبیل عملکرد مناسبی در این بخش از خود ارائه کند.

خوشزاد تصریح کرد: بهره‌وری مولفه اصلی در توسعه جوامع در ابعاد مختلف است و ارتقای آن می‌تواند فرصت رشد تولید و تحول اشتغال را همراه داشته باشد.

وی همچنین درباره ابلاغ سند آمایش سرزمین استان اردبیل افزود: این سند در سال ۹۹ مصوب و به تایید شورای آمایش سرزمین کشور رسیده و برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است.

رویکرد برنامه هفتم مساله محوری است

معاون برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل با بیان اینکه برنامه هفتم، ظرفیت‌های توسعه اردبیل را مدنظر قرار داده است، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه به شکل مساله محور گره‌گشای مشکلات در حوزه توسعه استان با ظرفیت‌های ممتاز خواهد بود.

خوشزاد اظهار کرد: شاخصه مهم این برنامه توجه به طرح‌های پیشران در بخش‌های کشاورزی، گردشگری و صنعت و نگاه تحولی براساس ظرفیت‌های استان است تا طرح‌های زیربنایی در ابعاد مختلف اجرایی و عملیاتی شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های گردشگری در استان مغفول مانده است ، افزود: ضروری است در کنار معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های گردشگری، بوم‌گردی در روستاها توسعه یابد تا تولیدات صنایع دستی از ورنی گرفته تا جاجیم و گلیم و حتی غذاهای سنتی روستایی مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی قرار بگیرد.

معاون برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی بیان کرد: با بررسی‌های انجام شده هر روستای این استان دارای شاخصه‌ها و برجستگی‌های تولیدی و توانمندی بی‌نظیر گردشگری است که به راحتی می‌توان فرصت حضور گردشگران در این روستاها را با تنوع جاذبه‌ها فراهم کرد.