به گزارش ایرنا، مهدی دوستی روز شنبه در نخستین نشست شهرداران سراسر استان هرمزگان اظهار کرد: در مرحله نخست برای هر شهر یک محله انتخاب شده و کارهای مختلف از جمله مدرسه سازی، زمین چمن و مجتمع فرهنگی در این محلات هدف انجام خواهد شد.
وی بیان کرد: مساله مهم دیگری که شهرداریها باید بر روی آن تمرکز و سلیقه خاصی به خرج دهند، بحث فضای سبز است، شهرداریها باید با شناسایی گونههای گیاهی خاص آن منطقه و شهر، نسبت به فضاسازی و زیباسازی بصری شهر اقدام کنند.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان گفت: در حوزه فضای سبز سلیقه و هنر حرف نخست را میزند، نباید به دنبال آسان ترین و در دسترس ترین درختان باشیم بلکه باید بهترین نوع درختان که با محیط تطبیق دارند انتخاب و در زیباسازی شهر مورد استفاده قرار گیرند.
وی تصریح کرد: در کشور طرح کاشت یک میلیارد درخت در حال اجرایی شدن است و تعهد استان هرمزگان هم کاشت ۲۵ میلیون درخت بوده که امسال باید ۶ میلیون درخت کاشته شود، آمادگی وجود دارد برای ایجاد فضای سبز در قالب درختان بومی که به شناساندن هویت آن شهر به مردم کمک بیشتری میکند زمین تخصیص دهیم.
نماینده عالی دولت در هرمزگان گفت: ساماندهی خورها دیگر مساله مهمی است که شهرداریها باید به آن توجه کنند، متاسفانه خورها به لجنزار تبدیل شده و برنامه درستی برای ساماندهی آنها وجود نداشته، در زیست شهری هم این خورها یادآور بوی نامطبوع و آلایندگی هستند بنابراین باید تهدید فعلی خورها را به فرصت تبدیل و نسبت به ساماندهی خوریات اقدام کرد.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات مشترک شهرداریها ناهم خوانی اعتبارات و هزینهها بوده که برای حل این مساله نیاز است معاونت سرمایه گذاری در شهرداریها فعال تر شود و با جذب سرمایه گذاران و بخش خصوصی بحث اعتبارات را تا حدود زیادی پوشش داد.
دوستی تاکید کرد: شهرداران پنج چالش اصلی با دستگاههای دولتی، پنج مشکل اساسی شهر و پنج پروژه تحولی شهر خود را طی نامهای به استانداری اعلام کنند تا بتوان با برنامه ریزی و با استفاده از ظرفیت میز تصمیم مشکلات و چالشها را حل و برای طرح های تحولی جذب اعتبار کرد.
وی با اشاره به اینکه خرده اقدامات سبب افزایش رضایت عمومی از کارهای شهرداریها خواهد شد، گفت: در حوزه آسفالت خیابان و معابر تلاش میشود قیر مورد نیاز تامین شود.