یزد - ایرنا - استاندار یزد با تاکید بر افزایش برگزاری نمایشگاه‌های پوشاک عفیفانه گفت: نیاز جامعه به پوشاک مناسب و متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی بیش از آن چیزی است که هم اکنون در اصناف عرضه می‌شود.

به گزارش ایرنا، مهران فاطمی شنبه شب در نشست شورای فرهنگ عمومی استان یزد تجربه برگزاری نمایشگاه مد و لباس عفیفانه را تجربه موقفی در استان دانست و بر برگزاری رویدادهای طراحی پوشاک متناسب با فرهنگ دینی و ملی تاکید کرد و اظهار داشت: حوزه پوشاک از نظر گردش مالی و ایجاد اشتغال از بخش های مهم اقتصاد است و استان یزد در زمینه صنعت نساجی و تولید لباس از استان های شاخص کشور محسوب می شود لذا باید از این ظرفیت این بخش برای رونق هرچه بیشتر اقتصادی و علاوه بر آن تولید محصولات متناسب با فرهنگ استان استفاده شود.

وی ادامه داد: اصناف استان در زمینه طراحی و تولید پوشاک مناسب باید اقدام کنند و نمایشگاه دائمی پوشاک عفیفانه نیز در استان ایجاد شود، زیرا هم اکنون اقشار متدین به لباس های مناسب دسترسی کافی ندارند و در این زمینه باید بیش از پیش فعالیت شود.

فاطمی بر استفاده تولیدکنندگان استان از تجربیات موفق سایر استان‌ها در زمینه طراحی و تولید پوشاک تاکید کرد و یادآور شد: تولیدکنندگانی که در زمینه تولید پوشاک عفیفانه و متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی فعالیت می‌کنند در زمینه تامین تسهیلات مورد حمایت قرار گیرند.

استاندار یزد همچنین آموزش چهار هزار حافظ قرآن کریم به مناسبت چهار هزار شهید استان را که همزمان با دومین سفر رییس جمهور به یزد آغاز شده است از اقدام فرهنگی و قرآنی بسیار مهم در استان عنوان و تصریح کرد: این گونه اقدامات فرهنگی بیش از پیش در استان مورد حمایت قرار می گیرد.

معاون سیاسی - امنیتی استاندار یزد نیز گفت: فروش هفت میلیارد تومانی سه روز برگزاری نمایشگاه مد و لباس عفیفانه نشان داد که این مطالبه در جامعه وجود دارد و باید بیش از این در زمینه عرضه پوشاک مناسب برنامه ریزی و اقدام شود.

علی اکبر عزیزی افزود: هم اکنون بخش قابل توجهی از جامعه در زمینه تامین پوشاک مناسب با مشکل مواجه است، زیرا تولیدات عرضه شده، سلیقه آنان را تامین نمی کند به عنوان مثال در زمینه پوشاک مدارس اکثر دانش آموزان از رنگ، مدل و جنس مورد استفاده در تهیه لباس های فرم رضایت ندارند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد نیز با ارائه گزارش از برگزاری نمایشگاه مد و لباس عفیفانه در استان گفت: برگزاری این نمایشگاه در راستای اجرای مصوبات کارگروه ساماندهی مد و لباس صورت گرفت که در مقایسه با دیگر نمایشگاه هایی که در سال های گذشته در این زمینه برگزار شده بود، با استقبال قابل توجه بیش از ۵۰ هزار نفر از شهروندان استان همراه شد.

احسان عابدی ادامه داد: بخش قابل توجهی از انتظارات اصناف فعال در زمینه پوشاک عفیفانه به تامین نقدینگی و همچنین پارچه برای کاهش هزینه های تولید بازمی‌گردد که در صورت رفع این مشکلات امکان برگزاری نمایشگاه های دائمی مد و لباس عفیفانه در استان فراهم است.

وی تصریح کرد: عرضه پوشاک متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی با هزینه مناسب، باعث حذف برخی از مدها نامتعارف با فرهنگ مردم استان و کشور می شود و در این زمینه نیاز به همراهی بخش های مختلف برای ساماندهی به بازار پوشاک است.

احمد آخوندی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد نیز گفت: استفاده از پارچه ها و مدل های سنتی پوشاک که از تنوع و زیبایی خاصی برخوردار هستند و در عین حال، متناسب با فرهنگ استان محسوب می شوند از رویکردهایی است که با استقبال شهروندان نیز همراه می شود و در صورت حمایت از فعالان این حوزه، می توان کارهای ارزشمندی در این زمینه انجام داد.