به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور روز یکشنبه در مراسم افتتاح این جشنواره گفت: مشارکت دانشجویان فنی و حرفه ای کشور در این دوره از جشنواره سراسری بالا بوده است.
عرفان خسرویان افزود: این مسابقات در مرحله نهایی با حضور ۳۰۰ دانشجو در ۳۰ رشته تحصیلی به صورت حضوری برگزار میشود.
وی ادامه داد: برگزاری این جشنواره بهانهای برای گسترش فعالیتهای قرآنی در دانشگاه فنی و حرفه ای است و معتقدیم برای ساختن آینده کشور و پایه گذاری تمدن بزرگ اسلامی، نیاز به افرادی داریم که جوهره جان آنها با اندیشه های قرآنی پالایش پیدا کند.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور بیان کرد: برای پایهریزی اندیشه قرآنی نیازمند ابزارهایی هستیم که یکی از قدرتمندین ابزار، هنر است که می تواند بسیار اثرگذار باشد.
وی توضیح داد: در دنیایی که سیطره رسانه ای، علمی و فناوری با جهانی است که اجازه نمیدهد به راحتی اینگونه حوزهها گسترش پیدا کند باید موثرتر عمل کنیم.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان خراسان رضوی نیز گفت: باید هسته های فرهنگی تاثیرگذار در کشور توسط دانشجویان تشکیل شود.
سید مولا خاتمی افزود: پس از سه سال وقفه جشنواره های فرهنگی و هنری به دلیل شیوع ویروس کرونا ، این جشنواره با رویکرد قرآن و عترت در دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور برگزار میشود.
وی بیان داشت: اصلی ترین رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای تربیت نسلی آگاه، متدین و مسوولیت پذیر برای جامعه است، در شرایط کنونی که باورها و اعتقادات مورد هجمه ناجوانمردانه قرار گرفته است، مسوولان دانشگاه باید اهتمام جدیتری داشته باشند.
سیامین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه فنی و حرفهای از ۱۱ تیرماه به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی آغاز شد و به مدت سه روز ادامه دارد.