به گزارش ایرنا داریوش بارانی بیرانوند روز دوشنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز لرستان با بیان اینکه اتفاقات حوزه شهری و شهرداری باید در سطح جامعه مشخص باشد بیان کرد: سهم شهرداری در طرح برج های دوقلو حدود هزار میلیارد تومان است.
وی گفت: مردم به نوع قرارداد، بلاتکلیفی طرح و چشم انداز نامناسب آن انتقاد دارند و شهرداری نسبت به تعیین تکلیف قطعی سهم خود مکلف شده است در عین حال طی ماه های اخیر چندین هلدینگ توانمند برای فعالیت در این طرح اعلام آمادگی داشته اند.
وی ادامه داد: اکنون طرح در مرحله قیمت گذاری است و کارشناسان طرفین انتخاب شده اند که با انجام این مراحل در مدت ۴۰ روز می توان طرح را تعیین تکلیف و تعیین سهم کرد.
شهردار خرم آباد گفت: به محض تعیین سهم شهرداری در این طرح، شرکت اجرایی جدیدی انتخاب خواهد شد که تلاش می شود عملیات اجرایی، با توافق جدیدی به نفع شهر خرم آباد از سرگرفته شود.
بارانی بیرانوند افزود: مشکلاتی در خرم آباد وجود دارد و پروژه های نیمه تمام، تکمیل نشده و طرح های معوق و سرمایه های بالقوه نیز بسیار است که با مدیریت توانمند می توان این ثروت ها را تبدیل به اشتغال کرد تا مردم از رونق اقتصادی این طرح ها بهره مند شوند.
وی با اشاره به لزوم توجه به مبلمان شهری اضافه کرد: نورپردازی، یکی از چالش های اصلی خرم آباد در بحث مدیریت شهری است و به دلیل تصمیم غلط در زمان کرونا پارک های شهر رو به خاموشی رفتند و خالی از نورپردازی شدند که تلاش می شود این مشکلات به طور کامل برطرف شود.
وی اظهار داشت: بیش از ۳۵ میلیارد تومان برای نورپردازی پارک ها در سطح شهر خرم آباد نیاز است و تلاش می شود حداقل ۲۰ میلیارد تومان تامین و شهر از خاموشی خارج شود که در این راستا تا زمان برگزاری کنگره ملی شهدا ( پاییز امسال) روشنایی ورودی های شهر اصلاح خواهد شد.
شهردار خرم آباد ادامه داد: سازمان زیباسازی و منظر شهری باید از دغدغه های رایج به سمت مبلمان شهری حرکت کند تا بتوان در مناظر و معابر عمومی طرح های خوبی را اجرا کرد.
بارانی بیرانوند با اشاره به برگزاری گردهمایی شهرداران سابق خرم آباد برای نخستین بار در سطح استان اظهار داشت: این جلسه با هدف هم اندیشی و تبادل تجربیات مسوولان استان و شهرستان، اعضای شورای اسلامی شهر خرم آباد و معتمدین در روزهای ۱۴ و ۱۵ تیرماه جاری برگزار می شود.
سال ۹۳ عملیات اجرایی پروژه برجهای دوقلو خرمآباد در زمینی به مساحت ۱۷ هزار مترمربع در بهترین نقطه شهر خرمآباد با سرمایهگذاری شرکت معین کوثر آغاز شد، اما به دلایل متعدد و اختلاف بین شهرداری و سرمایه گذار، پروژه متوقف و بلا تکلیف به حال خود رها شد.