علی درویشی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: رشته علوم تجربی به علت گرایش های پزشکی در دوران دانشگاه بیشترین تقاضای تحصیلی را داردT اما گرایش به رشته بسیار مهم و کاربردی ریاضی کم و در علوم پایه و انسانی مناسب است.
وی یادآور شد: با برنامه ریزی های انجام گرفته از پارسال گرایش به سمت رشته های فنی و مهارتی در استان نسبت به گذشته بیشتر شده و تمام هنرستان های استان با صرف ۱۴ میلیارد تومان هزینه، تجهیز شده اند.
مدیرکل آموزش و پرورش ایلام با بیان اینکه مهارت محوری ؛ تولید و خلق محصول از اهداف این مدارس است، افزود: رشته های مهارت محور در این شاخه های تحصیلی متناسب با نیاز روز جامعه چون تعمیرات تلفن همراه و آسانسور، طلا و جواهرسازی، هنرهای زیبا، طراحی و دوخت، علوم رایانه ای، مکانیک و الکترونیک به دانش آموزان یاد داده می شود و چهار رشته کم طرفدار و یا اشباع شده حذف شدند.
درویشی ادامه داد: همچنین با دانشگاه علوم پزشکی برای آموزش رشته بهیاری در مدارس تفاهم نامه ای منعقد شده است تا این حرفه مورد نیاز مراکز درمانی به صورت تخصصی در مدارس برای دانش آموزان تدریس شود.
وی اضافه کرد: هم اکنون یک مدرسه علوم کشاورزی در شهرستان چرداول دایر است که در این مدرسه دانش آموزان در رشته های مربوط به کشاورزی تحصیل می کنند و نکته جالب توجه باروری و تولید محصول دانش آموزان از اراضی کشاورزی این مدرسه است.
به گزارش ایرنا، استان ایلام دارای ۱۱ هزار معلم، ۲۶۰ مروز آموزشی و ۱۰۸ هزار دانش آموز است.