به گزارش روز دوشنبه ایرنا، این رسانه به نقل از منابع مطلع سازمان اطلاعات و امنیت ترکیه(میت) اعلام کرد که این شبکه توسط واحدهای اداره ضد جاسوسی میت و در پی ماهها فعالیت گام به گام اطلاعاتی کشف شده است.
تارنمای خبر۷ این شبکه جاسوسی رژیم صهیونیستی را «مثلث شیطانی موساد» خواند و اعلام کرد: افراد فعال در این شبکه وابسته به موساد به طور ویژه دارای هوش و مهارت ردیابی بوده و هفت نفر از آنها که اتباع کشورهای ترکیه، سوریه و اردن بودند، پس از دستگیری به فعالیت جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی اعتراف کردهاند.
بنا به این گزارش، این افراد دستگیر شده برای عملیات جاسوسی سیاسی و نظامی سازماندهی شده و حتی برای جمع آوری اطلاعات و پخش جاسوس افزار از طریق سایتهای خبری اینترنتی جعلی که به زبان های مختلف به ویژه عربی پخش می شود، اقدام کرده بودند.
تارنمای خبر ۷، شمار اعضای این شبکه جاسوسی موساد را ۵۶ نفر و با ۹ شاخه مجزای تخصصی اعلام کرد و گزارش داد: اعضای این شبکه با استفاده از بانکهای اطلاعاتی و فنی، برای به دست آوردن مکان و آدرس آی.پی واقعی کاربران، با هدایت ۹ افسر اطلاعاتی مختلف موساد به قابلیت عملیاتی در مقیاس بینالمللی رسیده بودند.
این رسانه همچنین اعلام کرد: رژیم صهیونیستی در قالب این شبکه جاسوسی، یک تیم عملیات آنلاین از راه دور مستقر در تلآویو متشکل از شهروندان بسیاری از کشورهای خاورمیانه ایجاد کرده و حتی برای انتشار خبر، سایتهای خبری اینترنتی جعلی به زبان های مختلف به ویژه عربی راه اندازی کرده بود.
تارنمای خبر ۷ نحوه برقراری ارتباط با اعضای فعال این شبکه در ترکیه را استفاده از صدها خط دیتای اینترنتی یکبار مصرف متعلق به افراد جعلی ساکن در اسپانیا، انگلیس، آلمان، سوئد، مالزی، اندونزی و بلژیک اعلام کرد و گزارش داد: این شبکه با ایجاد اخبار و سایتهای جعلی آلوده به نرم افزارهای جاسوسی، پس از کلیک کاربران در وبسایت، به محتوای گوشی آنها دسترسی پیدا کرده و به جمع آوری اطلاعات می پرداخت.
بنا به اعلام این رسانه، «پریانشی پاتل کولهاری» مدیر یک شرکت جاسوس افزار مستقر در تل آویو، به جاسوسان صهیونیستی فعال در استانبول آموزش سایبری و خدمات پشتیبانی فنی از راه دور ارائه می کرد و به صورت دائم با جاسوسان استانبول در تماس بود.
بنا به ادعای خبر ۷، جاسوسان عرب جذب شده در این شبکه، در پنج مرحله آموزش دیده و به لبنان و سوریه اعزام شده بودند تا پس از جمع آوری اطلاعات، مختصات مکانهای لازم برای عملیات پهپادی را مشخص کنند و یکی از مقاصد عملیاتی آنها به دست آوردن مختصات دقیق یکی از ساختمان های حزبالله لبنان و شناسایی شخصیتهای عالیرتبه نظامی و سیاسی وابسته به حزبالله در طبقه سوم ساختمان مورد نظر بود.
به گزارش این رسانه، پیگیری عملیات در داخل سوریه و به ویژه دمشق، دنبال کردن عملیات از کشور صربستان، شهر دبی امارات متحده عربی و شهر بانکوک پایتخت تایلند از جمله ابعاد اقدام جاسوسی این شبکه وابسته به رژیم صهیونیستی بود و موساد برای جلوگیری از گرفتار شدن عوامل خود توسط میت، روش بسیار پیچیده ای را انتخاب کرده بود، ولی در نهایت گرفتار شدند.
ترکیه در سال های اخیر رابطه خود را با رژیم صهیونیستی تا حد زیادی ارتقا داده و به دوست خوب صهیونیست ها در منطقه تبدیل شده است، از این رو مقامات آنکارا به خاطر دوستی سران تل آویو فکر نمی کردند که صهیونیست ها در خاک ترکیه اقدام به ایجاد شبکه های جاسوسی کنند.