عضو شورای اسلامی شهر جیرفت در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: ربانی دارای مدرک مهندسی عمران، کارشناسی ارشد مدیریت و با سابقه اجرایی در جهاد نصر و شهرداری اندوهجرد است.
محمدعلی امیرمحمودی با بیان اینکه شهردار جدید با هفت رای موافق اعضای شورا انتخاب شد افزود: با توجه به اینکه این فرد سابقه خدمت در شهرداری را داشته است و از طرفی فرصت استعلام افراد دیگر که سابقه خدمت در شهرداری را نداشتند نیز نبود، اقدام به این انتخاب کردیم.
وی در زمینه انتقاداتی که در مورد کوچک بودن شهری که شهردار منتخب سابقه مدیریت آن را داشته است اظهار داشت: ملاک، کوچک یا بزرگ بودن شهر نیست.
امیرمحمودی یادآور شد: بسیاری از شهرداران شهرهای بزرگ هیچ سابقه مدیریت شهری ندارند و اگر کسی را انتخاب می کردیم که سابقه مدیریت شهری هم نداشت انتقادی صورت نمی گرفت اما اکنون که فردی را با سابقه مدیریت شهری انتخاب کرده ایم، به کوچک بودن شهری که در آن شهردار بوده، انتقاد می شود.
وی اضافه کرد: شهردار فعلی با توجه به امکاناتی که در شهر اندوهجرد در اختیار داشته عملکرد خوبی ارائه کرده و برای جیرفت هم فرصت زیاد برای انجام کار جدید نداریم و باید کارهای در حال انجام یا برنامه ریزی شده و نیمه تمام را به انجام برسانیم.
امیرمحمودی یادآور شد: با توجه به اینکه استعلامات شهردار منتخب پیشتر انجام شده است و تایید شهردار در شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر بر عهده استاندار است، گمان نمی رود تایید شهردار جدید زمان زیادی ببرد.
به گزارش ایرنا، از اواخر شهریور سال گذشته، شهرداری جیرفت با سرپرست اداره میشود. پیش از آن نیز محمود معناصری، عضو همین دوره شورا، با رای اکثریت از شورا خارج و به عنوان شهردار انتخاب شد که طی مدت یک سال فعالیت اختلاف ها آنقدر بالا گرفت که وی نتوانست ادامه کار دهد و به دنبال جلسه استیضاح و قبل از آنکه هیات تطبیق نظر خود را درباره نتیجه جلسه استیضاح اعلام کند، از مسئولیت شهرداری استعفا کرد و شورای شهر نیز از بعد از آن دچار چالش های جدی برای انتخاب شهردار بوده است.
اکثریت اعضای شورای شهر جیرفت، مهرماه پارسال نعمتالله حسین زاده را که در گذشته نیز سابقه شهرداری همین شهر و دیگر شهرها نیز داشته به عنوان شهردار برگزیدند که اعلام شد، صلاحیت وی تایید نشده است.
شورای شهر جیرفت در حالی که تجربه انتخاب یکی از اعضای شورا به عنوان شهردار را داشت و در ادامه کار ناکام مانده بود، این بار به سراغ یکی دیگر از اعضای شورای شهر رفت و باز هم یکی از منتخبان مردم در شورای شهر به نام حجت دلفاردی را به عنوان گزینه خود برای شهرداری برگزید و با این استدلال که سابقه مدیریتی وی در بخش خصوصی بتواند ملاک قرار گیرد و کارساز باشد، از منتخب خود حمایت کرد.
باتوجه به اختلافات یک ساله فعالیت معناصری به عنوان شهردار که پس از آن نیز شهرداری فاقد شهردار بوده، می توان گفت شهر مهم و بزرگ جیرفت در جنوب استان کرمان طی مدت دوره جدید مدیریت شهری از شهردار یا شهردار باثبات محروم بوده و در درجه نخست مردم این شهر آسیب دیده اند.
این درحالی است که مشکلات مبلمان شهری و کمبودهای شهری در این شهر نیز غوغا می کند و به تازگی نیز اخراج حدود ۱۸۰ کارگر کارتی (روزمزد) این نهاد شهری جنجال های زیادی به پا کرده است.