به گزارش ایرنا، نهمین همایش اخلاق حرفهای با رویکرد اخلاق حرفهای و توسعه به همت جامعه مهندسان ایران مشاور برگزار شد. «سامی ستایش» نایب رئیس شورای مدیریت جامعه مهندسان مشاوران ایران گفت: برای ایجاد توسعه در کشور، به کنشگرانی که مقبول مردم هستند نیاز داریم و این کنشگران باید در بدنه حاکمیت حضور داشته باشند که اینگونه دستاوردهای بیشتری خواهیم داشت.
«عطاالله آیتاللهی»، رئیس شورای اخلاق حرفهای جامعه مهندسان مشاور ایران گفت: سازمان برنامه و بودجه کشور باید رکن اصلی توسعه باشد و نظارت از وظایف اصلی این سازمان است. این سازمان میتواند نهاد تعامل را از طریق شورای هماهنگی تشکلهای مهندسی با بخش خصوصی تشکیل دهد تا از نقطه نظرات بخش خصوصی استفاده شود. این اتفاق هنوز رخ نداده اما جامعه در هر حال آماده همکاری با سازمان برنامهریزی بودجه و مجلس است.
«جواد قانعفر»، رئیس امور نظام فنی اجرایی، مشاورین و پیمانکاران سازمان برنامه و بودجه کشور عنوان کرد: ایجاد چارچوب و دستورالعمل در حوزه اخلاق ضروری است. امیدوارم با مطالبه جمعی بتوانیم این امر را گسترش دهیم، از اخلاقمداران در چالشهای مختلف حمایت کنیم، درباره بیاخلاقیها سکوت نکنیم و در عمل از اخلاق مداران حمایت کنیم.
«اقبال شاکری» عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: مشکلاتی در صدور مجوز وجود داشت اما با پنجره ملی خدمات هوشمند دولت دیگر امضای طلایی نداریم. شیوه کار به این شکل است که اگر ظرف سه روز دستگاه به فرد متقاضی مجوز ندهد سامانه درگاه واحد مجوز صدور الکترونیکی، بررسیهای لازم برای صدور مجوز را آغاز میکند. این اتفاق موجب حفظ اخلاق حرفهای میشود.
«محمدحسین بنیاسدی» در ادامه گفت: توسعه و جامعه دوبال دارد. بال علمی، اقتصادی و تکنولوژی و بال فرهنگی و اخلاقی. اگر هرکدام از بالها را نداشته باشیم امکان پرواز نخواهیم داشت. اخلاق درباره هنجارها صحبت میکند. در جامعهای که حقوق افراد پایمال نشود شاهد اخلاق هستیم.
در ادامه این مراسم با اهدای سند نهالهای کاشته شده از خانواده چهار مهندسی که در سالهای اخیر درگذشتند و همچنین در این بخش از محمد حسین بنیاسدی، محمدرضا عسکری، علیرضا شهابیان و نادر شکوفی با اهدای لوح تقدیر شد.