به گزارش روز سه شنبه ایرنا از مرکز اطلاعرسانی دادگستری البرز، "حسن مددی " اظهار کرد: طی بررسیهای انجام شده با نظرات کارگروه، موضوع مجوزهای قانونی نیز بررسی و با حضور نماینده اداره نظارت بر اماکن عمومی فراجا اخطارهای لازم صادر میشود.
وی با انتقاد به نبود نظارت کافی بر اصناف توسط اتحادیههای صنفی تاکید کرد: اکنون کارگروهی ویژه در دادستانی کرج و با عضویت دستگاههای مسئول برای نظارت دقیق بر تولید و عرضه مواد غذایی تشکیل شده است.
وی با اعلام تشکیل کارگروهی ویژه در دادستانی کرج در حوزه تولید و عرضه مواد غذایی در کرج از خرداد ماه سال جاری با عضویت دستگاههای متولی، در این استان گفت: این اقدام در راستای مواد ۲۲، ۲۹۰ و ۲۹۳ قانون آئین دادرسی کیفری و همچنین به لحاظ اهمیت و حساسیت موضوع سلامت فردی و اجتماعی به ویژه در حوزه تولید و عرضه مواد غذایی تشکیل شده است.
مددی افزود: این کارگروه با حضور کارشناسان شبکه بهداشت، شبکه دامپزشکی، اداره نظارت بر اماکن، اتحادیههای مربوطه تشکیل شده و بازدیدهای میدانی و مشترک از مراکز عرضه مواد غذایی اعم از کافه رستورانها، فست فودها، سفره خانهها و فروشگاههای لبنی، پروتئینی را در برنامه خود قرار داده است.
دادستان استان البرز خاطرنشان کرد: بررسیهای میدانی، بازدیدهای مشترک و گزارشات واصله نشان میدهد که برخورد با تخلفات در جریان یک فرآیند گزارش نویسی قرار میگرفت و عمدتا منجر به تشکیل پرونده در عرصه تخلفات واحدهای صنفی عرضه و تولید مواد غذایی گرم و سرد میشد که صرفا معطوف به ذکر یک یا دو مورد جزئی از نواقص بود.
وی اضافه کرد: در بازرسیهای مشترک این نقیصه تا حدود زیادی مرتفع شده و بررسیها دقیقتر و شفافتر شده است.