به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی، دکتر سید علی موسوی شائق روز سه شنبه افزود: این شرکت دانش بنیان با هدف تلاش برای مدیریت بیماری کرونا ایجاد و تلاشهایش به ساخت دستگاه نانوسنتز برای تولید نانو واکسن ها شد.
وی ادامه داد: این دستگاه ها امکان تولید انواع نانو داروها و واکسن از جنس لیپید نظیر لیپوزوم و پلیمر را فراهم می سازد و با هدف تولید نانوحامل های دارویی از جنس پلیمر و لیپید در دبی بالا و برای استفاده شرکت های تولیدکننده دارو، واکسن و محصولات آرایشی-بهداشتی ساخته شده است.
رییس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: شرکت ریزسامانه بهبود درمان به صورت تخصصی در حوزه مهندسی داروسازی و تجهیزات مربوط به تولید داروها فعالیت می کند و این شرکت دومین شرکت تولید کننده دستگاه های نانوسنتز در دنیاست.
موسوی شائق با بیان این که یک تیم هفت نفره متشکل از دانش آموختگان رشته های مهندسی مکانیک، الکترونیک، داروسازی و بیوتکنولوژی در ساخت این دستگاه ها همکاری کرده اند افزود: هم اکنون علاقه صنعت به استفاده از این محصولات به شدت زیاد است و با شرکت های دارویی برای تجهیز آنها مذاکراتی شده است.
دستگاههای نانوسنتز با استفاده از اختلاط بهینه و کنترل شده محلولهای مختلف امکان آزمایش روی فراوردههای دارویی و واکسن را فراهم میکنند. این دستگاه ها به محققان امکان انجام فرایندهای تک مرحلهای را برای تولید دارو می دهند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.