به گزارش ایرنا، محمد مخبر عصر سهشنبه در نشست با فعالان اقتصادی آذربایجانغربی افزود: با شناختی که از تواناییهای این استان در دولت وجود دارد، میتوانید در کنترل تورم با هدایت نقدینگی و بهره گیری از قدرت مدیریت، خلاقیت و حل مساله مردم استان نقشی اساسی داشته باشید.
وی با اشاره به کاهش بیکاری در آذربایجان غربی طی یک سال و نیم گذشته تأکید کرد: پایین آمدن نرخ بیکاری در استان و ظرف این مدت کوتاه نشانگر پتانسیل بالای آذربایجان غربی است و در همین راستا باید سرمایه گذاری های اساسی در بخش صادرات محصولات کشاورزی، معدنی و صنایع تبدیلی افزایش یابد.
وی با بیان اینکه این استان سرزمین شهیدان و سردارانی بزرگ مانند شهید باکری است، ادامه داد: کشور مدیون تفکر و مدیران جهادی و مردمی است که نام ایران را در تاریخ ماندگار کردند و سرزمین آذربایجان خطه شهادت است و مجاهدتهای جوانان آذربایجانغربی در هشت سال دفاع مقدس برای همیشه به یادگار میماند.
معاون اول رییسجمهور اضافه کرد: در زمان کنونی فعالان اقتصادی و بخش خصوصی استان آذربایجان غربی باید همانند جنگ تحمیلی سرداران و فرماندهان اقتصادی کشور باشند.
مخبر با اشاره به تصمیمات و مصوبات و تأمین اعتبارات سفرهای استانی در دولت سیزدهم و پیش از سفر کاروان دولت مردمی به استانها یادآور شد: به استان آذربایجان غربی به دلیل ظرفیتها و پتانسیلهای فراوان بیشترین مصوبات و تخصیص اعتبارات مالی داده شده است.
وی با تبیین اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم طی ۲۲ ماه گذشته گفت: عزم و تلاش دولت برای برداشتن موانع و حل مشکلات کشور نشان داد که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قدرت حل مساله و حل مشکلات مردم را دارد.
وی تاکید کرد: امروز کشور در آستانه حرکت جهشی برای پیشرفت و حل مسایل است و دولت سیزدهم موظف به ایجاد بستر فعالیت فعالان اقتصادی، مردم و بخش خصوصی است تا ظرفیت های خود را به منصه ظهور برسانند.
معاون اول رییس جمهور ادامه داد: قطعا توانایی بخش غیر دولتی و خصوصی در داخل به گونهای است که میتوانند بسیاری از کارهای نشدنی و در خارج از توان دولت را به آسانی و با کمترین هزینه انجام دهند.
در این نشست برخی از فعالان اقتصادی و نخبگان پیشنهادات، دغدغهها و درخواستهای خود را در زمینه تامین مالی برای کشاورزان و باغداران، تمرکززدایی، تجدیدنظر در قیمت گذاری اجباری محصولات تبدیلی در حوزه کشاورزی و باغداری، توجه به اقتصاد مرزی و گردشگری، ضرورت پشتیبانی دولت در سرمایه گذاری صنایع تبدیلی، کمک به تخصیص ارز دولتی به شرکتهای دانش بنیان، ضرورت تبادل فناوری و دانش با جهان و اعطای برخی از معافیت های مالیاتی به شرکتهای دانش بنیان مطرح کردند.