زاهدان- ایرنا-معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص و مرزهای طولانی در بخش های مختلف کشاورزی در آسیب و مخاطره است تجهیز آمادگاه مبارزه با آفات و بیماری های گیاهی جنوب شرق در ایرانشهر در اولویت این سازمان است.

به گزارش ایرنا حسین رنجبراقدم عصر روز سه شنبه در آیین افتتاح آمادگاه مبارزه با آفات و بیماری‌های گیاهی جنوب شرق کشور در ایرانشهر افزود: سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی و مجاورت با دریای عمان و اقیانوس هند یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور محسوب می شود به طوری که در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد که در نوع خود بی نظیر است.

وی ادامه داد: همچنین مرزهای وسیع گسترده آبی و خاکی، این استان را تبدیل به یکی از مبادی مهم ورود محصولات کشاورزی به کشور کرده است که می تواند در کنار قابلیت های بی مانند مخاطرات زیستی را برای بخش های مختلف کشاورزی برای کشور به همراه داشته باشد.

رییس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: این استان همچنین یکی از کانون های دائمی ملخ صحرایی در کشور بشمار می رود که سبب شده این سازمان برای مقابله با مخاطرات زیستی این منطقه را در اولویت کاری خود قرار دهد.

رنجبر افزود: در این راستا آمادگاه مبارزه با آفات و بیماری‌های گیاهی جنوب شرق کشور با هدف آمادگی کنترل آفات عمومی و قرنطینه ای در ایرانشهر به بهره برداری رسید تا به عنوان یک مرکز اورژانسی برای مقابله با تهدیدات احتمالی باشد.

وی ادامه داد: راه اندازی این مرکز نه تنها برای استان سیستان و بلوچستان بلکه برای کل کشور الزامی بود از این رو ضروری است همچنان برای تجهیز بیشتر آن، این سازمان اقدامات لازم را انجام دهد.

استاندار سیستان و بلوچستان نیز با بیان اینکه بخش کشاورزی اولویت مهم این استان است، گفت: با توجه به اینکه مردمی‌سازی کشاورزی مهمترین نقش را در رشد تولید دارد حمایت از بخش خصوصی به ویژه کشاورزان از اولویت های این استان بشمار می رود.

محمد کرمی با بیان اینکه سیمای کشاورزی سیستان و بلوچستان بسیار توانمند و دارای ظرفیت‌های زیادیدر حوزه های باغبانی، زراعت، شیلات و دامداری است. تاکید کرد: با تمام توان آماده حمایت از کشاورزان استان هستیم.

به گزارش ایرنا آمادگاه مبارزه با آفات و بیماری‌های گیاهی جنوب شرق کشور عصر امروز با هدف آمادگی کنترل آفات عمومی و قرنطینه ای با سرمایه‌گذاری بیش‌از ۱۰۰ میلیارد ریال در زمینی به وسعت سه هزار متر مربع با زیر بنای یک‌هزار متر مربع به بهره برداری رسید.