به گزارش سهشنبه شب ایرنا، دیپلماتهای ارشد کشورهای اسلامی در نامهای به رئیس شورای حقوق بشر برلزوم بررسی ابعاد مختلف اقدامات ضد دینی که منجر به گسترش نفرت، تبعیض و خشونت میشود تاکید کردهاند. آنها تصریح کردند که با تکرار اقدامات توهین آمیز به قرآن کریم، شورای حقوق بشر باید با تشکیل جلسهای ویژه، این موضوع را بررسی کند.
براساس آئین کار شورای حقوق بشر، رئیس این شورا باید حداکثر تا پنج روز بعد از دریافت نامه نسبت به برگزاری این جلسه اقدام کند.
کشورهای اسلامی در نظر دارند متعاقب برگزاری جلسه فوری، قطعنامهای هم در محکومیت سوزاندن قرآن به نشست پنجاه و سه شورای حقوق بشر ارائه کنند.
به گزارش ایرنا، یک افراطی سوئدی چهارشنبه هفته گذشته تحت حمایت مقامات و پلیس این کشور در مقابل چشمان حدود ۲۰۰ مسلمان، قرآن کریم را در بیرون مسجد اصلی استکهلم پایتخت سوئد سوزاند.
این اقدام شنیع با موج محکومیت گستردهای روبرو شده است. فرحان حق معاون سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد که سازمان ملل هتک حرمت قرآن کریم را محکوم میکند. اتحادیه اروپا نیز با صدور بیانیهای اهانت به مقدسات دینی را قاطعانه رد و تصریح کرد که سوزاندن قرآن کریم به هیچ وجه انعکاسدهنده نظرات اتحادیه اروپا نیست.
همچنین حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نفرت پراکنی علیه مقدسات اسلامی در سوئد را محکوم کرد و در توییتی نوشت: نباید جریحه دار کردن احساسات مسلمانان جهان و اسلام هراسی به بهانه حمایت از آزادی بیان به امری مرسوم در برخی کشورهای اروپایی مدعی حقوق بشر تبدیل شود.