به گزارش ایرنا، سیدمحمد حسینی سه شنبه شب در آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان یزد با تشریح تلاش های دولت برای رفع مشکلات مناطق مختلف کشور یادآور شد: رویکرد دولت در تدوین برنامه هفتم توسعه، مسئله محوری بوده است که در ۲۴ فصل این برنامه تنظیم شده و تک تک مسائل کشور مانند مسائل صندوق های بازنشستگی، بانکها، ناترازی انرژی و سایر موارد در آن مشخص شده است.
وی اضافه کرد: این برنامه یک سند پشتیبان دارد که بر اساس آمار و ارقام و تحلیل های واقع بینانه تهیه شده است، همچنین در برنامه هفتم اهداف کمی نیز دیده شده و دولت در حوزه های مختلف برای رسیده به اهداف برنامه تعیین تکلیف کرده است.
حسینی خوکفایی کشور در تولید ۹۰ درصد محصولات کشاورزی را از اهدف دولت در برنامه هفتم توسعه دانست و گفت: در این زمینه توسعه گلخانه ها در راستای تامین نیازهای غذایی کشور در دستور کار قرار دارد و کارها ی بزرگ و اقداماتی خوبی نیز در حوزه صنعت و معدن انجام شده و در این زمینه پیشرفت های قابل توجهی حاصل شده که نباید به این بسنده شود.
معاون پارلمانی رییس جمهور با بیان اینکه مجاهدت صنعتگران برکات زیادی را برای کشور به همراه دارد، گفت: استان یزد با توجه به ظرفیت های که در حوزه های مختلف از جمله صنعت و معدن دارد، در کشور از جایگاه ویژه ای برخوردار است و از قدیم الایام مردم این دیار تلاشگر بوده اند و یزد به همین ویژگی شناخته می شود.
حسینی با بیان اینکه پیشنیه استان یزد درخشان و طلایی است تصریح کرد: این استان در بخشی قابل توجهی از تولید کاشی و سرامیک، فولاد ، سنگ آهن و نساجی در رتبه های برتر کشور قرار دارد و اکنون ۳۲ ماده معدنی در این استان در حال استخراج است و بیش از ۵۰ ماده معدنی در استان شناسایی شده است .
وی با اشاره به اجرای طرح تحول زمین شناسی و اکتشافات ذخایر معدنی از سوی دولت گفت: ذخایر گرانبهای زیادی در کشور وجود دارد اما برخی از این ذخایر دچار رکود شده و بلاتکلیف مانده اند که این دولت تعیین تکلیف اکتشافات معدنی و فعال کردن آنها باجدیت دنبال می کند.
دولت به وضع موجود بسنده نمی کند
معاون پارلمانی رییس جمهور افزود: این دولت همانطور که دولت تحول گرا نامگذاری شده به وضع موجود بسنده نمی کند، وضع موجودی که دولت تحویل گرفت بسیار سخت و دشوار و با تنگنای مختلفی روبرو بود.
وی اضافه کرد: در دولت سیزدهم اقداماتی قابل توجهی در همین مدت کوتاه مانند طرح های آبرسانی و ساخت نیروگاه ها در مناطق مختلف انجام شده است که یکی بعد از دیگری به نتیجه می رسند و دولت تلاش دارد که ناترازی ها را جبران و کمبودها را برطرف کند که البته زمان بر است .
حسینی ادامه داد: دولت در اوج اغتشات در کشور، کار را تعطیل نکرد بلکه چندین نیروگاه برق را افتتاح کرد، با این اراده و پشتکار دولت و بخش خصوصی امیدواریم گامهای بلندی در همه حوزه ها برداشته شود.
معاون رییس جمهور با بیان اینکه ایران به طور رسمی عضو سازمان همکاری شانگهای شده است، گفت: ایران می تواند تعاملات با کشورهای عضو این پیمان داشته باشد که آثار اقتصادی زیادی را به دنبال دارد و فقط در حد نشست و برخاست های سیاسی و امنیتی نیست بلکه موجب رونق اقتصادی می شود.
تحولات سیاست خارجی در دولت سیزدهم قابل ملاحظه است
حسینی اضافه کرد: تحولات سیاست خارجی کشور در این دولت بسیار قابل ملاحظه است که بازگشایی سفارت عربستان در کشور یکی دیگر از دستاوردهای دولت سیزدهم در این زمینه بوده است.
وی راهکار برون رفت از مشکلات را تکیه بر بخش خصوصی بیان کرد و گفت: بخش دولتی با توجه به تغییرات مدیریتی، نمی تواند تصدی گری کند و دولت باید بخش های مختلف را حمایت، نظارت و هدایت کند و بخش خصوصی باید وارد عمل شود و در بخش صادرات و تجارت گام بردارد.
در این آیین از صادر کنندگان نمونه استان یزد تجلیل به عمل آمد.