مهرداد مرادمند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان جذب توسط ۳۹۱ مجموعه صنایع تبدیلی و غذایی دارای پروانه انجام میگیرد.
وی اضافه کرد: این تعداد واحد همچنین ظرفیت فراوری پنج میلیون و ۵۵۵ هزار تن انواع ماده خام کشاورزی را در یک سال دارند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان ادامه داد: در یک سال اخیر برای صدور پروانه فعالیت ١۵٠ واحد دیگر موافقت اولیه شد و برای ۶٣ مجموعه نیز جواز تاسیس صادر کردیم.
مرادمند خاطرنشان کرد: صدور پروانه بهره برداری برای هفت واحد نیز در ماههای گذشته انجام شد که پروژه شاخص آن سردخانه بالای صفر در شهرستان فریدن با هدف نگهداری از سیب زمینی به ظرفیت هفت هزار تن و سرمایهگذاری ۱۰۰ میلیارد تومان بود.
وی افزود: کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، اشتغالزایی، ارزش افزوده تولیدات و صادرات از جمله مزایای توجه هرچه بیشتر به صنایع تبدیلی و غذایی است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان یادآور شد: ارزآوری، رشد شرکت های دانش بنیان در حوزه صنایع تبدیلی غذایی، کاهش واردات و توسعه کشاورزی از دیگر ثمرات گسترش صنایع تبدیلی به شمار میرود.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان از جمله مناطق پیشتاز صنعت کشاورزی در ایران است، این منطقه با ۵۶۸ هزار هکتار اراضی باقابلیت کشاورزی که معادل پنج درصد از مساحت استان و سه درصد از اراضی کشاورزی کشور است و همچنین شرایط متنوع آب و هوایی، استعداد تولید انواع محصولات کشاورزی را دارد بهگونهای که در مناطق گرم و خشک استان خرما، انار و پسته، در مناطق سرد و کوهستانی بادام و گردو، و در مناطق معتدل و سرد انواع محصولات دانهدار و هستهدار کشت میشود.
مجموع اراضی زراعی قابلکشت استان حدود ۴۸۵ هزار هکتار است که در سالهای نرمال از حیث بارش حدود ۷۰ درصد آن به کشت محصولات زراعی مانند انواع غلات، حبوبات و محصولات علوفهای، جالیزی و انواع سبزی و صیفی اختصاص مییابد.
تولید سالانه محصولات زراعی استان در شرایط عادی حدود ۴.۶ میلیون تن و مجموع اراضی باغی استان اصفهان نیز حدود ۸۵ هزار هکتار است و مجموع تولیدات باغی و گلخانهای در شرایط عادی حدود ۸۸۶ هزار تن برآورد میشود.