حسین شهدادی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: وجود امکانات و تجهیزات استراتژیک در بندر چابهار باعث ایجاد جذابیت برای صادرات فرآورده های معدنی و مصالح ساختمانی از مسیر این بندر شده به طوریکه از ابتدای هر سال صادرات کالاهای مختلف نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد چند برابری دارد.
وی با اشاره به روند مستمر افزایشی تخلیه و بارگیری کالا و کانتینر در بندر چابهار از ثبت رکورد ۵۵ هزار تن تخلیه و بارگیری کالا افزود: از تمام ظرفیتها و امکانات موجود برای تسریع تخلیه و بارگیری کالا و کانتینر استفاده خواهد شد.
معاون امور بندری و اقتصادی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: اولویت اصلی بنادر و دریانوردی استان تنوع بخشی ارائه خدمات به انواع گروههای کالایی و تمام رویههای گمرکی است.
وی راه اندازی سرویس های منظم کشتی های حمل کانتینری از چابهار به مبادی و مقاصد بنادر کشورهای چین، هند و بنادر کشورهای حاشیه خلیج فارس را از عوامل اصلی تشویق صاحبان کالا و کانتینر جهت استفاده از بندر چابهار جهت واردات، صادرات و ترانزیت کالا و کانتینر از بندر چابهار برشمرد.
شهدادی افزود: امکانات بندر چابهار در پهلودهی کشتی هایی با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن و نرمهای بارگیری کالای فله به میزان ۲۰ هزار تن در روز؛ موجب انتخاب بندر چابهار توسط صادر کنندگان کالاهای پر تکرار صادراتی برای صادرات فرآورده های فله معدنی و مصالح ساختمانی از طریق بندر چابهار شده است.
وی ارائه تخفیفات هوشمند و هدفمند بویژه تخفیفات و معافیتهای انبارداری کالاهای معدنی و مصالح ساختمانی را از ابزارهای تشویقی برای صادرکنندگان کالا از طریق بندر چابهار عنوان کرد.
معاون امور بندری و اقتصادی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان صادرات محموله های حجیم را فرصت بسیار خوبی برای تامین کامیون در مسیر چابهار به مبادی و مقاصد انتقال کالا برشمرد که بخش عمده ای از مشکلات بار یک سری ناوگان حمل زمینی متردد در این مسیر رفع شده است.
وی گفت: می توان گفت بندرچابهار سالانه ۱۳ تا ۱۵ میلیون تن کالا تخلیه و بارگیری کالاخواهد داشت.