"داود سعد زاده" روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: درصورت عدم تکمیل تعهدنامه الکترونیکی سالانه یا حضور نیافتن در شعب تأمین اجتماعی برای احراز استمرار شرایط ، مستمری این افراد به صورت موقت تعلیق می شود.
وی بیان کرد: همسران و دختران بازمانده بیمهشدگان و مستمریبگیران متوفی، برای برقراری مستمری بازماندگان و نیز تأیید دورهای استمرار شرایط دریافت مستمری از حیث اشتغال و ازدواج، نیازی به مراجعه حضوری به شعب تأمیناجتماعی را ندارند.
سعدزاده بیان کرد: تمام مراحل اداری مرتبط با این موضوع، در قالب خدمات غیرحضوری ارائه میشود.
این مسئول گفت: با توسعه خدمات غیرحضوری و الکترونیکی سازمان تأمیناجتماعی تمام مراحل درخواست برقراری مستمری بازماندگان و احراز شرایط دریافت این مستمری به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه خدمات غیرحضوری تأمیناجتماعی به نشانی es.tamin.ir قابل انجام است.
وی افزود: بازماندگان بیمهشدگان و مستمریبگیران متوفی، برای دریافت مستمری بازماندگان، باید به سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان مراجعه و در این سامانه ثبتنام کنند.
وی با اشاره به اینکه همسران بیمهشدگان و مستمریبگیران متوفی پس از ثبت درخواست خود، دیگر نیازی به مراجعه حضوری به شعب تأمیناجتماعی ندارند و مستمری آنان به صورت ماهانه پرداخت خواهد شد، گفت: دختران بازمانده به لحاظ شرایط مقرر در قانون تأمیناجتماعی از مستمری تأمیناجتماعی برخوردار میشوند و بهمنظور استمرار پرداخت مستمری، سالانه باید به جای مراجعه حضوری به شعب برای بررسی استمرار شرایط دریافت مستمری که درگذشته مرسوم بود، فرم تعهدنامه فرزندان اناث را در سامانه خدمات غیرحضوری تأمیناجتماعی تکمیل کنند.
سعدزاده با اعلام اینکه دختران بازمانده در صورت نداشتن شغل و شوهر می توانند مستمری والدین متوفی را دریافت کنند، افزود: لازم است این گروه از مستمریبگیران (دختران بازمانده) سالانه به بخش مربوط به مستمریبگیران در سامانه خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی مراجعه و فرم تعهدنامه فرزندان اناث را تکمیل و مشخصات و نشانی خود را در این فرم قید کنند و متعهد شوند که به سبب نداشتن همسر و شغل شرایط دریافت مستمری را دارند تا پرداخت مستمری آنها ادامه داشته باشد .
وی تصریح کرد: سازمان تأمیناجتماعی اطلاعات ازدواج و طلاق مستمریبگیران را از سازمان ثبت احوال دریافت میکند لذا شعب تأمیناجتماعی بهصورت منظم و ماهانه، فهرست فرزندان اناث بازمانده را بهمنظور پرداخت مستمری و از حیث استمرار شرایط دریافت مستمری، بررسی و کنترل میکنند.
همچنین از سال گذشته، به این گروه از مستمریبگیران در موعد مقرر جهت تکمیل دوباره فرم تعهدنامه، پیامکی از سوی سازمان تأمیناجتماعی ارسال و از آنان خواسته میشود برای تکمیل تعهدنامه به سامانه خدمات غیرحضوری مراجعه کنند.
تامین اجتماعی البرز یک میلیون و۶۳۷ هزار و ۹۴۶ نفر بیمه شده اصلی و تبعی را تحت پوشش دارد که از این تعداد ۳۴۷هزار و ۳۰۳ نفر مستمریبگیر اصلی و تبعی هستند.
خدماترسانی به جامعه هدف تامین اجتماعی در استان البرز از طریق ۹ شعبه اصلی و ۶ واحد کارگزاری انجام میشود.