همدان- ایرنا- استاندار همدان گفت: در توزیع اعتبارات استانی مناطق محروم و کم برخوردار مورد توجه خاص و در اولویت قرار می گیرند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا قاسمی فرزاد روز شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان افزود: اعتبارات سفر رییس جمهور از سه طریق برنامه و بودجه، وزارتخانه ها و اعتبارات استانی اختصاص می یابد.

وی یادآور شد: برنامه و بودجه اعتبارات سال قبل سفر رئیس جمهور را محقق کرد اما در بخش اعتبارات وزارتخانه ای برای جذب اعتبارات نیاز است تلاش بیشتر شود.

استاندار همدان از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست برای جذب اعتبارات استانی وزارتخانه ای با نهادهای مسئول رایزنی کنند.

وی با بیان اینکه طرحهایی که پیشرفت فیزیکی قابل قبولی داشته اند، اولویت بالایی در جذب اعتبارات استانی دارند، از فرمانداران خواست از تعریف پروژه های جدید اجتناب و مدیران دستگاههای اجرایی استان طرحهای ملی را از طرف وزارتخانه های مربوط پیگیری کنند.

قاسمی فرزاد با تاکید بر ضرورت استفاده از بخش خصوصی در اجرای طرحهای توسعه عمرانی استان،گفت: فرمانداران ۵۰ میلیارد ریال برای برگزاری کنگره هشت هزار شهید استان همدان اختصاص دهند.

اعتبارات هزینه ای همدان ۳۴ درصد رشدداشت

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان گفت: اعتبارات هزینه ای استان در سال جاری ۸۸۶ میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته ۳۴ درصد و اعتبارات تملک دارایی استان نیز ۵۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

تورج الوانیان از فرمانداران و روسای دستگاههای اجرایی استان خواست از خرد شدن اعتبارات عمرانی خودداری و طرحهایی که دارای مزیت نسبی هستند، تامین اعتبار کنند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: ۹۷ درصد منابع بودجه ای سال گذشته در کشور تحقق پیدا کرده است.

حمید رضا حاج بابایی تاکید کرد: پرداخت یارانه ها در سال گذشته، بخش عمده ای از اعتبارات کشور را به خود اختصاص داد.

وی با اشاره به پرداخت یارانه مستقیم ۴۰ هزار میلیارد تومانی دولت به مردم، افزود: دولت سال گذشته ۴۸۰ هزارمیلیارد تومان انواع یارانه در بخش های مختلف برای خدمت رسانی به مردم پرداخت کرده است.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نتوانسته ایم سهم یک درصد و ۱۵ درصد معادن را جذب کنیم، افزود: ۵۳ میلیارد تومان سهم یک درصد معاون را نتوانستیم جذب کنیم در حالی که این مبلغ می‌توانست به طرح‌ها و پروژه‌های استان کمک کند.

علیرضا شهبازی درباره اجرایی نشدن ساخت سد گرین گفت: از طریق ماده ۵۶ قانون، اعتباری برای سدگرین گرفته شد که برآورد اولیه آن ۱۸۷ میلیارد تومان بود اما سه سال اجرایی نشده و امروز بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی تاکید کرد: دولت امسال ۳۰ میلیارد تومان بودجه برای ساخت سدگرین تخصیص داده بود که این مبلغ به ۷۵ میلیارد تومان افزایش یافت.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی پیشنهاد کرد که کارگروه و کمیته‌ای در استان تشکیل شود تا به مدیران اجرایی کمک و موانع اجرا برداشته شود که این مساله مورد موافقت استاندار قرار گرفت.