به گزارش ایرنا، مهدی رمضانی روز شنبه درجلسه کارگروه هماهنگی و ساماندهی وضعیت پوشاک در سنندج اظهار کرد: تولید و عرضه لباسهای متناسب با پوشش ایرانی اسلامی باید مورد توجه دستگاههای متولی باشد چرا که پوشش متناسب برای اهل اسلام مبنای اعتقادی دارد.
وی با بیان اینکه پوشش نامتعارف بویژه در میان نسل جوان و نوجوان و عادی شدن فضای جدید در جامعه زنگ خطری برای ایجاد بسیاری از معضلات اجتماعی است، گفت: نوجوانان و جوانان تحت تاثیر فضای مجازی هستند لذا باید با برخوردهای محبت آمیز و مواجهه نرم با این قضیه، فضای جامعه را به فضای قبل برگردانیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان یادآور شد: ما باید علاوه بر تولیدات پوشاک متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی، در بحث عرضه نیز بیشتر ورود کرده و اجازه ورود هر نوع پوشاکی را به استان ندهیم و اتحادیه ها و اصناف در این زمینه با جدیت ورود کنند.
وی با بیان اینکه در زمینه مصرف نیز با توجه به تغییر سبک زندگی و ذائقه جامعه، باید با رعایت چهارچوب، تا حدودی سیلقه افراد در نظر گرفته شود، گفت: همچنین کارگروه لباس مشاغل نیز تشکیل و پوشاک متناسب برای مشاغل تعریف شود.
کمبود مراکز عرضه ملزومات و لباس اسلامی
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان نیز در این جلسه با اشاره به کمبود مراکز عرضه ملزومات لباس اسلامی در سطح استان، گفت: در حال حاضر پیدا کردن لباسهای مناسب و برازنده زن ایرانی در جامعه کم است و بانوان ما در این زمینه با مشکل مواجه هستند.
زینب زاله افزود: همچنین لباسهایی که این چهارچوب را داشته باشند نسبت به سایر البسه قیمت بالایی دارند لذا باید بستری برای طراحی لباسهایی متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی برای بانوان ما بویژه دختران جوان و نوجوان فراهم شود که علاوه بر پوشش مناسب، متناسب با سن آنان نیز باشد.
وی همچنین خواستار راه اندازی فروشگاه پوشاک ایرانی اسلامی در استان شد و گفت: این فروشگاه باید اجناس با کیفیت و با قیمت مناسب عرضه کند که به اتاق اصناف واگذار شده است، ضمن اینکه انتظار می رود نظارت لازم بر مراکز تجاری و عرضه پوشاک انجام شود.
در ادامه این جلسه اعضای کارگروه به بیان نظرات خود در زمینه برپایی نمایشگاه و همچنین فروشگاه مد و لباس پرداختند.