مشهد-ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: غدیر سرآغاز مبارزه حق با جریان‌هایی بود که شاید از اساس مخالفتی هم با اصل توحید نداشتند اما با لوازم آن مخالف بودند.

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، وی در دیدار با مسوولان طرح معرفتی طلیعه حکمت شهید مطهری افزود: منظور از این لوازم نیز رهبری جامعه و مدیریت جریان اجتماعی دین خداست که همه در رهبری رسول گرامی اسلام(ص) و ولایت اولیای دین محقق می‌شد.

وی ادامه داد: غدیر را می‌توان نقطه عطف تاریخ اسلام دانست زیرا تا پیش از غدیر، جریان خارجی با اسلام در تقابل بود و از همان لحظه‌ای که ابوجهل، در برابر دعوت همگانی رسول اکرم(ص) سنگی به سمت حضرت پرتاب کرد، این مقابله آغاز شد اما پس از غدیر، جریان متخاصم به جریان‌های درونی جامعه اسلامی تبدیل شد که بعد از واقعه رحلت، سقیفه ای را به راه انداختند که لوازم تحقق «لا اِله اِلّا الله» را برهم بزنند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: پس از غدیر، این مبارزه مستمر آغاز شد. اول شهید این جریان نیز محسن بن علی بود و پس از آن شهادت صدیقه اطهر، واقعه کربلا و ۲۵۰ سال مقابله مستمر و بی‌وقفه اولیای الهی با حکام ظلم و جور شکل گرفت تا اندیشه اسلامی یا همان کلمه «لا اِلهَ اِلا الله» در یک مصاف بی‌وقفه، راه خود را به سمت تثبیت در جامعه پیدا کند.

علم‌الهدی با بیان این که انقلاب اسلامی، یک مظهر از پیروزی جریان غدیر بود افزود: پیروزی این جریان از یک نقطه عالم یعنی ایران اسلامی آغاز شد اما این مبارزه همچنان ادامه دارد و طرف دعوا در این مقابله مستمر، جریان‌های سیاسی معاند، فرقه‌های انحرافی و دنیای استکبار و نظام کفر هستند.

وی اضافه کرد: امروز همه قدرت‌های نظامی دنیا با ما سر مبارزه دارند و همه قدرت‎های اقتصادی جهان به دنبال تحریم و اعمال فشار بر این ملت هستند زیرا این مردم بودند که پس از سال‌ها، پرچم «لا اله الا الله» را با پذیرش لوازم آن به اهتزاز درآوردند و حکومت ولی‌فقیه منصوب از طرف امام معصوم را اقامه کردند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: امروز هم باید ما به این نکته توجه داشته باشیم که اگر غدیر را قبول داریم، بدانیم که این یک جنگ است که بخشی از آن در تقابل با انحرافات و دگراندیشی‌های داخلی و بخش دیگر آن مربوط به استکبار جهانی است و اتفاقاً بخش مربوط به جریان‌های انحرافی به مراتب خطرناک‌تر از دشمنان خارجی است و جهاد تبیین در این عرصه بیش از پیش ضرورت پیدا می‌کند.