محمد هادی اکبری روز یکشنبه با تشریح جزییاتی از اجرای این طرح اظهارکرد: اعتبار اجرای این طرح ۸۰۰ میلیارد ریال است و با اجرای این طرح که اعتبارات آن از محل ردیف های استانی تامین شده ظرفیت پست یاد شده از ۱۶۰ مگاولت آمپر به ۲۴۰ مگاولت آمپر افزایش یافت.
مجری طرح پست های انتقال معاونت طرح و توسعه برق منطقهای فارس ادامه داد: مدت زمان احداث پروژه ۱۳ ماه است که با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصد طرح در مدار بهره برداری قرار گرفت.
مجید سیفالهی کارشناس طرح پست های انتقال برق فارس نیز ، با تشریح اقدامات و تجهیزات نصب شده در این طرح گفت: در اجرای این طرح افزایش ظرفیت ترانسفورماتور قدرت-ترانسفورماتور کمپکت ، بریکر، سکسیونر، ترانس جریان و تابلوهای حفاظتی تعویض شده است.
وی هدف از اجرای پروژه را تأمین بار موردنیاز منطقه و رفع پرباری ترانسهای موجود دانست و افزود: تمام تجهیزات در این پروژه توسط صنعتگران داخلی تولید شده است و در مرحله حمل ترانسهای قدرت، دستگاه حمل کننده از شهر زنجان به شهر کازرون از مناطق صعب العبور کوهستانی و در شرایط آب و هوای بارانی عبور کرده است.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش ظرفیت پست ضروری بوده که برخی دیگر از تجهیزات پست نیز تعویض گردد که با توجه به فضای کم موجود پست، این عملیات به دشواری و با موفقیت به اتمام رسیده است.
رحیم هاشمی شیرازی کارشناس طرح پست های انتقال شرکت برق منطقه ای فارس نیز درباره ضرورت افزایش ظرفیت در پست های برق گفت: با توجه به رشد مصرف سالیانه مشترکین که در شهرهای گرمسیر، گاه بیشتر از حد پیش بینی شده است، افزایش ظرفیت پست های انتقال اجتناب ناپذیر است.
او ادامه داد: لذا با توجه به رشد بار منطقه کازرون، نیاز به این امر در پست ۲۳۰ نیروگاه کازرون ضروری بوده که خوشبختانه در موعد مقرر این پروژه به بهره برداری رسید و نیاز شبکه منطقه حل شد.
هاشمی شیرازی اضافه کرد: پست های برق فشار قوی به همراه خطوط انتقال برق، اساسیترین اجزای سیستم انتقال نیروی برق از تولیدکننده تا مصرف کنندگان صنعتی، تجاری و در نهایت شهروندان هستند که می بایست تحت رصد و پایش باشند تا برق مطمئن و پایدار به مصرف کننده برسد.
شهرستان کازرون در ۱۲۰ کیلومتری غرب شیراز واقع است.