هادی رضازاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این میزان تسهیلات به ۱۱۱ طرح خرد و کوچک پرداخت شد که بخش صنعت با ۱۵۱ میلیارد و ۱۸ میلیون ریال بیشترین میزان تسهیلات را به خود اختصاص داد.
وی افزود: ۲۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به ۹ طرح کشاورزی، ۱۴۸ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برای ۴۲ طرح در بخش خدمات و مابقی نیز به طرحهای درمان پرداخت شد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید در خراسان شمالی عنوان کرد: این اعتبارات در بخش های کشاورزی، صنعت، خدمات و محرومیت زدایی و حمایت از صاحبان مشاغل پرداخت و برای بیش از هزار و ۵۰۰ نفر شغل ایجاد کرد.
وی بیان کرد: بیشتر این طرحهای تولیدی و اشتغالزا در حوزه گل و گیاه، پوشاک، گردشگری، دامداری، کشاورزی و دانشبنیان است که با دریافت تسهیلات منجر به شغل های پایدار خواهد شد.
به گفته مدیر صندوق کارآفرینی امید در خراسان شمالی؛ افزود: ۹۳ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۷۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال در مدت مشابه سال گذشته پرداخت شد.
وی بر مشاوره متقاضیان وام های اشتغالزایی نیز تاکید کرد و گفت: ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی و به ویژه دامپروری بدلیل خشکسالی با چالش مواجه است که بیشتر متقاضیان را به سمت ایجاد طرح های گردشگری، صنایع دستی، پرورش قارچ، بوقلمون و طرح های مشابه هدایت شده اند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید در خراسان شمالی بر اجرای طرح روستای بدون بیکار و طرح یک روستا و یک محصول نیز تاکید کرد و گفت: اکنون در برخی از روستاها این طرح ها اجرا شده که باید فراگیر شود.
خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد روستایی هستند و بیشترین اشتغال استان مربوط به حوزه کشاورزی است.