به گزارش ایرنا یونس دباغ صادقی پور روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت آغاز هفته تامین اجتماعی، افزود: متاسفانه بیشتر این افراد با وجود اینکه از سازمان تامین اجتماعی مقرری دریافت می کنند، در واحدهای مختلف مشغول به کار بوده و در حقیقت بیکار واقعی نیستند.
وی با تاکید بر اینکه تامین اجتماعی برای رصد و کنترل پرداخت مقرری بیکاری اهتمام جدی دارد، از اختصاص شعبه ۵ این مجموعه در شهر تبریز به بخش بیمه بیکاری خبر داد و با اشاره به اینکه طرح پایش در این شعبه به صورت آزمایشی در حال اجراست، اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدمات تامین اجتماعی آذربایجان شرقی در این طرح، ارایه پیشنهادات شغلی به کسانی است که پرونده آنها برای دریافت مقرری بیمه بیکاری مفتوح است تا از بیکاری این عده جلوگیری شود.
صادقی پور ادامه داد: یکی از فواید مهم اجرای طرح پایش مستمری بیمه بیکاری کاهش تعداد این افراد طی ماه های اخیر است که طبق آمارهای موجود در حالی که تا پایان سال گذشته تعداد این افراد ۹ هزار و ۴۰۰ نقر بود، هم اکنون این آمار به هفت هزار و ۶۰۰ نفر کاهش یافته است.
وی یادآور شد: در صورت موفقیت آمیز بودن طرح یاد شده به تدریج سایر شعبات تامین اجتماعی در شهرستان تبریز و همچنین سایر شهرستان های استان به این طرح خواهند پیوست تا برای مقابله با افراد فرصت طلب و سودجود که به صورت غیرقانونی مقرری بیمه بیکاری دریافت می کنند، گام های محکم تری برداشته شود.
صادقی پور با تاکید بر اینکه رویکرد سازمان تامین اجتماعی پرداخت مقرری به بیکاران واقعی است، ادامه داد: در اجرای طرح پایش تمام نقاط ضعف و قوت در این خصوص به طور جدی آسیب شناسی می شود که به همین منظور بازرسان فنی اداره کل در ماه های اخیر با جدیت مسایل را رصد می کنند.
وی مجموع بیمه شدگان اصلی آذربایجان شرقی را ۷۵۲ هزار و ۴۶۰ نفر اعلام کرد که یک میلیون و ۱۸۶ هزار و ۸۵۷ نفر نیز به عنوان افراد تبعی زیر پوشش تامین اجتماعی استان هستند.
صادقی پور تعداد مستمری بگیران تامین اجتماعی آذربایجان شرقی را ۲۲۴ هزار و ۸۷۱ نفر اعلام و اضافه کرد: در این حوزه نیز تعداد ۱۷۰ هزار و ۸۹۳ نفر به عنوان مستمری بگیر تبعی زیر پوشش و حمایت تامین اجتماعی استان قرار گرفته اند.
وی با اشاره به اینکه از جمعیت چهار میلیون نفری آذربایجان شرقی ۵۸ درصد شامل ۲ میلیون و ۳۳۵ هزار و ۸۱ نفر زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند، گفت: شهرستان تبریز به عنوان بزرگترین شهر استان یک میلیون و ۳۰۸ هزار و ۱۹ نفر افراد زیر پوشش دارد که ۷۰ درصد جمعیت این شهر را تشکیل می دهد.
صادقی پور تعداد کارگاه های زیر پوشش تامین اجتماعی آذربایجان شرقی را ۵۲ هزار و ۱۸۱ واحد اعلام کرد که یکهزار و ۳۳۴ واحد آن دارای بیش از ۵۶۰ نفر بیمه شده می باشد.
وی تعداد مستمری بگیران بازنشسته تامین اجتماعی آذربایجان شرقی را ۱۳۷ هزار و ۱۷۷ نفر اعلام و اضافه کرد: علاوه بر این افراد، در حال حاضر تعداد ۵۷ هزار و ۶۶۷ نفر فوت شده و هفت هزار و ۸۳۸ نفر از کارافتاده از این سازمان مستمری دریافت می کنند.
صادقی پور با بیان اینکه اکنون ۲۸ واحد بیمه ای، ۶ شعبه اقماری، ۱۳ کارگزاری، ۱۷ واحد درمانی ملکی و ۲۱۰ واحد درمانی طرف قرارداد با تامین اجتماعی آذربایجان شرقی همکاری دارند، گفت: واحدهای درمانی ملکی این سازمان شامل ۲ باب بیمارستان در تبریز و تعداد ۱۵ درمانگاه در شهرهای مختلف است و در حوزه واحدهای درمانی طرف قرارداد نیز تعداد ۴۵ بیمارستان، ۱۰۷ درمانگاه و ۵۵ مرکز بهداشتی و درمانی به مردم آذربایجان شرقی خدمات می دهند.
به گزارش ایرنا، مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجان شرقی نیز در این نشست خبری با اشاره به این فعالیت های این معاونت با برخورداری از ۲ بیمارستان عالی نسب و ۲۹ بهمن که با ۳۹۸ تخت در بخش های تخصصی و فوق تخصصی در رشته های مختلف پزشکی به مردم استان ارایه خدمت می کند، گفت: سه درمانگاه تخصصی در تبریز و ۹ مرکز درمانی ۲ نوبته در شهرهای مراغه، مرند، میانه، آذرشهر، اهر، بناب، جلفا، سراب و شبستر و تعداد سه درمانگاه تک نوبته در شهرهای ملکان، عجب شیر و هشترود برای خدمات بهداشتی و درمانی به مردم آذربایجان شرقی فراهم شده است.
حسن سیدی اظهار کرد: عملکرد هزینه ای پارسال معاونت درمان تامین اجتماعی آذربایجان شرقی بیش از سه هزار میلیارد تومان است که از این رقم حدود ۲ میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد پرداخت شد.
وی بودجه مصوب سال جاری معاونت درمان تامین اجتماعی آذربایجان شرقی را سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعلام کرد که حدود ۲ هزار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان آن به مراکز طرف قرارداد اختصاص دارد.