به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدکاظم امیدیان روز دوشنبه در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت هفته تامین اجتماعی در سالن همایش ادارهکل تامین اجتماعی استان سمنان افزود: تسویه حساب تا دی ۱۴۰۱ با پرداخت ۸۵ میلیارد تومان هزینه درمان به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علومپزشکی استان سمنان و شاهرود محقق شد.
وی بیان کرد: بدهی تامین اجتماعی به مراکز خصوصی طرف قرارداد با تامین اجتماعی استان سمنان تا اردیبهشت تسویه شد و پرداخت به بخش آزمایشگاهی هنوز باقی مانده است.
وی با اشاره به کمبود پزشک متخصص در تامین اجتماعی استان سمنان و با بیان اینکه اختلاف تعرفه پرداختی بین دانشگاه علومپزشکی و تامین اجتماعی، مانع اصلی در جذب پزشک متخصص است، ادامه داد: تامین اجتماعی استان سمنان به عنوان بیمه پایه در درمان مستقیم وارد شده است و بسته به جمعیت و شمار افراد بیمه پایه در هر منطقه، مرکز درمانی فعال است.
وی اظهار کرد: بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود برای تامین اجتماعی است و طبق قرارداد به علومپزشکی واگذار شد و این بیمارستان اجازه دریافت تعرفه از بیمهشدگان تحت پوشش تامین اجتماعی ندارند و این اقدام به تهران و مسوولان استانی و ملی برای پیگیری اعلام شد.
وی خاطرنشان کرد: نسخه الکترونیکی یکی از مرحلههای تحقق پرونده الکترونیک است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان گفت: بخش رادیولوژی بیمارستان شفا سمنان به تازگی شبانهروزی شد، اما در بخش آزمایشگاهی کمبود نیروی انسانی وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه تامین اجتماعی بخشی از نظام سلامت جامعه است، افزود: بخشی از کمبودهای دارویی و سرم ناشی از مشکلات نظام جامع سلامت است.
امیدیان تصریح کرد: اولین مرکز وی آی پی بیمارستان تامین اجتماعی در کشور در سمنان راهاندازی شد، این اقدام نشان از اهتمام تامین اجتماعی استان در ارتقای کیفیت خدمات است.
وی یادآور شد: مجوز برای شبانهروزی شدن درمانگاه مهدیشهر اخذ شد و تامین نیروی انسانی برای اجرای این مجوز در دست پیگیری است.
امیدیان خاطر نشان کرد: ۱۵ کمیته در زمینههای مختلف پزشکی، اخلاقی، عفونت، مرگ و میر به منظور بررسی قصور پزشکی در تامین اجتماعی استان سمنان فعال است و موارد بررسی میشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان گفت: در جدیدترین بررسیها، مشخص شد دارویی در سمنان به صورت معناداری از سوی پزشکان نسخه میشود که طی بررسی محرز شد چند نفر در بخش دارویی تخلف کردند که با آنان برخورد شد.
۷۵ درصد جمعیت استان سمنان تحت پوشش تامین اجتماعی
مدیرکل تامین اجتماعی استان سمنان نیز در این نشست گفت: ۵۲۶ هزار و ۶۰۰ نفر حدود ۷۵ درصد جمعیت استان تحت پوشش تامین اجتماعی است و در این زمینه سمنان، جزو سه استان دارای بالاترین بیمه شده تامین اجتماعی است.
کمال نیک اقبال با بیان اینکه ۱۶ هزار و ۶۰۰ واحد فعال در کشور وجود دارد که ۱۳۰ هزار و ۶۳۳ بیمه شده اجباری دارند، افزود: ۲ هزار و ۵۸۴ نفر در قالب بیمه بافندگان تحت پوشش تأمین اجتماعی استان سمنان هستند.
وی بیان کرد: طبق آمارها نسبت پشتیبانی در استان سمنان سه و ۷۹ درصد است به این معنا که به ازای هر سه و ۷۹ درصد بیمهپرداز یک بازنشسته وجود دارد و شمار مستمری بگیران سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۰ هفت درصد افزایش یافت.
نیک اقبال اظهار کرد: هفت میلیارد تومان سال گذشته از اعتبار تامین اجتماعی برای پرداخت بیمه بیکاری هزینه شد و ۲ هزار و ۲۴۳ نفر مقرری بیمه بیکاری دریافت کردند و رایزنی میشود کمبود نیرو در بخش صنعت از جمعیت دریافت کننده مقرری بیمه بیکاری تامین شود.
مدیرکل تامین اجتماعی استان سمنان با بیان اینکه ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بابت مستمری در سال گذشته پرداخت شد، افزود: ۴۲ خدمت در سازمان تامین اجتماعی به صورت الکترونیکی ارائه میشود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ۱۹ تا بیست و پنجم تیرماه در تقویم جمهوری اسلامی ایران هفته تامین اجتماعی نامگذاری شده است.