علی باقری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: طبق این گزارش، نرخ بیکاری در مازندران از ۸.۷ درصد بهار سال گذشته به ۶.۹ درصد در بهار امسال رسید که کاهش ۱.۸ درصدی را نشان میدهد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین بر پایه این گزارش، نرخ مشارکت اقتصادی در بهار سال گذشته در مازندران ۴۴.۹ درصد بود که این میزان در بهار امسال به ۴۶.۱ درصد رسیده است.
وی گفت: مجموعه دولت سیزدهم در مازندران با تلاشهای بیوقفه خود توانست در راستای رشد اقتصادی، بهبود فضای کسب و کار، کاهش نرخ بیکاری و افزایش مشارکت اقتصادی گام های بزرگی بردارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: این آمار بیانگر بهبود فضای کسب و کار، تسهیل در صدور مجوز، رشد اقتصادی و بهبود وضعیت اشتغال در مازندران است که در سایه حمایت های دولت مردمی سیزدهم محقق شده است. .
باقری، احیای تعاونیهای راکد، حمایت از کسب و کارهای خرد و کوچک و پرداخت تسهیلات به طرحهای مشاغل خانگی و بنگاههای اقتصادی را از جمله دلایل اصلی کاهش نرخ بیکاری در مازندران عنوان کرد.
وی بیان کرد: یکی از راهکارهای تحقق شعار سال، توجه بیشتر به رفع مشکلات فراروی واحدهای تولیدی و حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران است که به طور قطع برای تحقق این مهم تلاش می شود از تمام امکانات و ظرفیت های موجود به شکل مطلوب استفاده کرد.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.