به گزارش خبرنگار ایرنا یعقوبعلی نظری امگاه دوشنبه در مراسم بزرگداشت روز صنعت، معدن و تجارت افزود: امروز نیز در نشستی که با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برگزار شد، به مزیت های موجود در استان همچون مرز مشترک با کشورهای همسایه وجود صنایع مختلف، کشاورزی و دامداری اشاره شد.
وی ادامه داد: مسائل را باید حل کرد و به رخ کشیدن آن، کمکی به جامعه نمیکند بلکه باید توانمندیها و قدرت حل مسائل که اکنون در استان وجود دارد، به رخ کشیده شود.
استاندار خراسان رضوی اظهارکرد: فضای کسب و کار و استقلال استان متحول شده و اکنون به عنوان نمادهای حرکت رو به جلو در عرصه اقتصادی، میتوان به ملاک های عمل قابل قبولی که در استان شکل گرفته است، اشاره کرد.
وی گفت: بدیهی است با توجه به ظرفیت ها و مسائلی که در استان وجود دارد، باید به حل مسائل پرداخت و نیاز به تلاش مضاعف در این خصوص وجود دارد.
نظری افزود: امیدواریم با استفاده از تجربه اندوخته شده در سال گذشته که همراه با شناخت بیشتر بخش خصوصی و مسوولان استان منجر به نگاه مشترک شد، ظرفیت جدیدی در سالجاری فراهم شود.
وی ادامه داد:حضور نیروهای مردمی در بخشهای مختلف اقتصادی استان فرصتی ایجاد کرد تا با تلاش بیشتر به سمت اهداف مشترک قاطعانه حرکت کنیم.
استاندار خراسان رضوی بیان کرد: اقتصاد زیارت از مولفه های اساسی استان است و این در حالیست که فراهم شدن زیرساخت های دیگر همچون انرژی، کشاورزی، صنعت و معدن نیز در حال رخ دادن است.
وی اضافه کرد: انسجام و درک مشترک با توجه به تجربه سال گذشته در استان شکل گرفت و برای سالجاری نیز این نگاه، ادامه پیدا خواهد کرد.
نظری گفت: از جمله راهبردهای استفاده شده و از مزیت های استان که با نگاه مساله محوری انجام شد، جلوگیری از تعطیل شدن واحدهای اقتصادی بود و با هماهنگی صورت گرفته واحدهای تعطیل نیز به عرصه فعالیت بازگشتند و در ادامه این راهبرد، افزایش بهره وری در خطوط تولید مورد توجه قرار گرفت.
وی افزود: ما باید در حوزه کشاورزی با اقدامات دانش بنیان و برنامه ریزی مبتنی بر دانش، شرایط اقلیم استان را برای تولید و امنیت نیازهای غذایی مدیریت کنیم.
نماینده عالی دولت سیزدهم در استان خراسان رضوی گفت: جوانان مستعد بسیاری با ایده های فراوان در سطح استان وجود و حضور دارند ولی متاسفانه ارتباط بین صنعت با بخش علمی استان کمرنگ است و باید به این موضوع توجه ویژه ای شود.
وی اظهار کرد: تشکیلات بخش صنعتی میتواند در ارائه راهکارها، احصا مسائل و پیشنهاد های راهبردی و کاربردی با توجه به تجربه و دانش خود، مسوولان تصمیم گیر را یاری کنند.