به گزارش روز سه شنبه گروه علم و آموزش ایرنا، محمدصادق خیاطیان در جریان این بازدید در نشست مشترک با رسول جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و بهنام طالبی رئیس پارک علم و فناوری این دانشگاه به بررسی راهکارهای توسعه فعالیتها و جهش تولید شرکتهای دانشبنیان مستقر در ناحیه نوآوری شریف پرداخت.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین در جریان این بازدید از توانمندیهای هفت شرکت دانشبنیان و مجموعه شامل «کارین فرایند سینات»، «توانا»، «قبضینو»، «باکس»، «فبلب»، «امنموج» و «درسا دارو» که در کارخانههای نوآوری بایوتکس، ایستگاه نوآوری شریف، باشگاه کسب و کار دانشبنیان و برج فناوری شریف مستقر هستند، بازدید و از نزدیک با دستاوردهای فناورانه این شرکتها آشنا شد.
خیاطیان در پایان این بازدید با مدیران شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری شریف به گفت و گو پرداخت و ضمن شنیدن مسایل و دغدغههای این شرکتها، دستورات لازم را برای تسهیل فعالیتهای این شرکتها صادر کرد.
براساس گزارش صندوق نوآوری و شکوفایی، ناحیه نوآوری شریف با بیش از ۲ دهه فعالیت در حوزه توسعه فناوری، امروز به یکی از مراکز مهم در حوزه نوآوری تبدیل شده است که در آن انواع بازیگران زیستبوم نوآوری حضور دارند.
در حال حاضر حدود ۶۰۰ شرکت در ناحیه نوآوری شریف مستقرهستند که از این تعداد ۲۰۰ شرکت در پارک علم و فناوری شریف پذیرفته شدهاند و ۹۰ شرکت از شرکتهای مستقر در پارک، دانشبنیان هستند.
صندوق نوآوری و شکوفایی در شکل بخشیدن به ناحیه نوآوری شریف نقش موثری ایفا کرده است به طوری که در سال ۱۳۹۴، نخستین برج فناوری صندوق نوآوری (مجتمع فناوری شماره ۲) توسط این صندوق خریداری و با مدل اجاره به شرط تملیک به ۳۶ شرکت دانشبنیان واگذار شد.
صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف هم یکی از بازیگران مهم این ناحیه است که سرمایه اولیه آن ۱۳۰ میلیارد تومان است. صندوق نوآوری نیز در سنوات گذشته ۵۴ میلیارد تومان خط اعتباری و ۷۵ میلیارد تومان تسهیلات جعاله به صندوق پژوهش و فناوری شریف اعطا کرده است.