به گزارش خبرنگار ایرنا، علی باقری روز سه شنبه در جلسه تعاونی های بابل که با حضور معاون وزیر کار در فرمانداری این شهرستان برگزار شد گفت : از مجموع ۶۲ هزار شغل ایجاد شده در مازندران برای سال گذشته هفت هزار و ۱۰۰ شغل در حوزه تعاونیهای مازندران محقق شد.
وی گفت : مازندران در بخش تعاونی در کشوره جایگاه ویژه ای دارد و رتبه دوم کشور را بعد از تهران دارا می باشد.
باقری تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی، رونق کشاورزی و ظرفیت خاص زیرساختی، دریا، جنگل و گردشگری، مازندران استان پیشرو در حوزه تعاونی خواهد بود.
وی افزود در شرایط فعلی با توجه به ظرفیت مازندران همه باید تلاش کنیم تا سهم تعاونیها در ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی بیشتر شود.
مدیرکل تعاون و کار اجتماعی مازندران گفت : با توجه به سند و برنامه ابلاغی ده ساله ۳۵ درصد سرمایهگذاریها باید در حوزه تعاون انجام شود و ما برای تحقق این برنامه تلاش می کنیم.
وی بیان کرد: یکی از راهکارهای تحقق شعار سال، توجه بیشتر به رفع مشکلات فراروی واحدهای تولیدی و حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران است که به طور قطع برای تحقق این مهم تلاش می شود از تمام امکانات و ظرفیت های موجود به شکل مطلوب استفاده کرد.
وی افزود : از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
وی ادامه داد : تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل می دهند.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت : دولت سیزدهم در حوزه مشاغل خانگی اهتمام بسیار جدی دارد و در سال جاری برای مازندران ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد.