به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی سپاه قمر بنیهاشم(ع) استان، سردار محمدحسن بابایی در جلسه هماندیشی مسوولان بنیاد تعاون بسیج با فرماندهان و معاونان و مسوولان اقشار بسیج استان افزود: هدف اصلی بنیاد تعاون بسیج، ایجاد و ترویج فرهنگ کار و تعاون است.
وی با اشاره به نقش بنیاد تعاون بسیج در جهاد عظیم اقتصادی و مقابله با جنگ ترکیبی دشمنان انقلاب اسلامی، گفت: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری یک جبهه یکپارچه از دشمنان مقابل انقلاب اسلامی با هدف جنگ اقتصادی صف کشیدند، که مقابله ما با آنها به منزله جهاد است.
معاون توانمندسازی بنیاد تعاون بسیج افزود: دشمنان در جنگ سخت و نظامی شکست خوردند و به جنگ نرم روی آوردند که هدف نهایی آن هم جنگ نظامی است و این هجمهها از اولین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی بوده ولی با توجه با همه توطئههای دشمنان، امروز به ایران قوی تبدیل شدیم.
بابایی هدف اصلی دشمنان از جنگنرم و هجمه ترکیبی همه جانبه در ابعاد اقتصادی، سیاسی، امنیتی، رسانهای را خسته و دلزده کردن مردم و جدایی آنها از نظام و انقلاب دانست و گفت: فتنههای مختلف اعم از ۷۸ تا آشوبهای ۱۴۰۱ هم راستا با این سناریو بود.
وی گفت: با توجه به ظرفیتهای بسیار خوبی که در نقاط مختلف کشور و در چهارمحال و بختیاری وجود دارد نباید سخن از محرومیت زد، بلکه باید با فکر و تدبیر به دنبال بهرهبرداری از همه ظرفیتها و ثروتهای معنوی و مادی خدادادی باشیم.
بابایی با اشاره به تاریخچه تشکیل و اساسنامه بنیاد تعاون بسیج افزود: این بنیاد مووسسهای غیرانتفاعی و غیردولتی و دارای شخصیت حقوقی و مالی مستقل و وابسته به سازمان بسیج مستضعفان است.
وی تصریح کرد: ایجاد و ترویج فرهنگ کار و تعاون و همکاری در میان بسیجیان از طریق توانمندسازی، پشتیبانی و هدایت آنها و همچنین خدمترسانی اثربخش و عزتمند به آنها هدف اصلی بنیاد تعاون بسیج است.
بابایی ارائه خدمات به بسیجیان در زمینههای مختلف از جمله فرهنگی و هنری، علمی و آموزشی، مسکن، وام، معیشت و سلامت و بهداشت و درمان را از جمله وظایف بنیاد تعاون بسیج برشمرد و گفت: راهبری فعالیتهای اقتصادی بنیاد تعاون بسیج در چارچوب اقتصاد مقاومتی و برپایه اقتصاد خانوادهمحور است.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: کمک به تجاریسازی محصولات نخبگان، مبتکران، صاحبان ایده و خلاقیت از دیگر برنامههای بنیاد تعاون بسیج است که با به میدان آوردن دستگاههای مختلف از جمله دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز رشد و فناوری رییسجمهور، آستان قدس، بنیاد مستضعفان در این زمینه فعالیت و از بسیجیان پشتیبانی میکند.
وی با اشاره به راهاندازی گروههای اقتصادی مختلف، برای تکمیل زنجیرههای تولید و حذف دلالان برای بهرهمندی بیشتر تولیدکنندگان از روند فعالیت اقتصادی گفت: ایجاد و راهاندازی نمایشگاههای دائمی، تکمیل زنجیره صنایع دستی، تکمیل زنجیره ارزش گیاهان دارویی، تکمیل زنجیره پوشاک ایرانی اسلامی، تکمیل زنجیره نهادههای دامی، تکمیل زنجیره پشم تا فرش، گوشهای از رویکردهای گروههای اقتصادی ایجاد شده است.
فرمانده سپاه حضرت قمر بنیهاشم(ع) چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه ضمن تقدیر از حضور باشکوه مردم ولایتمدار استان در جشنهای دهه امامت و ولایت و عید سعید غدیر گفت: ورود بنیاد تعاون بسیج و قرارگاه خاتم الانبیاء به استان منشأ خدمات و فرصت مناسب برای بهرهمندی مردم از این ظرفیتهای عظیم است.
سردار علی محمد اکبری افزود: چهار فصل بودن استان یک ظرفیت بزرگ برای سرمایهگذاری است و آشنایی فرماندهان نواحی و مسوولان شهرستانها با ظرفیتهای بنیاد تعاون بسیج مقدمهای برای بهرهمندی بیشتر از این ظرفیتها را فراهم میکند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۱ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت است.