حسینعلی شهریاری روز چهارشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در دزفول افزود: یکی از چالشهای حوزه بهداشت ودرمان مسئله بودجه بود که سال گذشته در نشست با رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه مطرح و بررسی شد که رییس جمهور دستور لازم را صادر کرد.
وی ادامه داد: طبق قانون، یک درصد از مالیات بر ارزش افزوده حق وزارت بهداشت است و باید پانزدهم هر ماه مستقیم از خزانه به حساب وزارت بهداشت واریز شود.
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: یک درصد مالیات بر ارزش افزوده معادل حدود ۴۸۰ هزار میلیارد ریال باید پانزدهم هر ماه به حساب وزارت بهداشت واریز شود ولی متاسفانه در زمان مقرر واریز نمیشود.
وی افزود: طی سه ماه اخیر حدود ۲۴ هزار میلیارد ریال از محل یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به حساب وزارت بهداشت واریز شده که بسیار ناچیز است و باید حدود ۱۴۰ هزار میلیارد ریال واریز میشد.
شهریاری با تاکید اینکه مالیات بر ارزش افزوده یک پول نقد است و باید در موعد مقرر واریز شود، اظهارکرد: برای حل این موضوع ۲هفته پیش به وزیر امور اقتصاد ودارایی نامه نگاری شده تا گزارشی از وضعیت این پول ارائه دهد.
وی با بیان اینکه رونوشت این نامه به رئیس مجلس و وزیر بهداشت نیز ارسال شده و در دست پیگیری است، افزود: طی ۲ سال گذشته گرفتار مشکلات دارو در کشور هستیم و در تلاشیم تا حدودی بتوانیم نگرانی مردم در حوزه دارو را کاهش دهیم.
حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با مشکلات جدی روبرو است
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با مشکلات جدی روبرو هستیم، گفت: مردم به صورت جدی نگران هستند ما نیز نگران سلامت مردم هستیم و از هر راهکاری برای رفع دغدغه مردم اقدام خواهیم کرد.
وی افزود: مشکل دارو و تجهیزات پزشکی با توجه به سیستم بروکراسی کشور، تحریمها و مشکلات دیگر از بین نخواهد رفت ولی تمام تلاش ما این است که مشکلات را کاهش دهیم.
شهریاری روز چهارشنبه در آیین بهره برداری از پایگاه سلامت روستای سنجر دزفول شرکت کرد.