«فریبرز کرمی» روز جمعه به ایرنا افزود: بارگیری محمولات با وزن بیش از حدمجاز به عنوان تخلف اضافه تناژ محسوب میشود که کنترل دروازهای ناوگان حمل و نقل کالا در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه در حال انجام است به نحوی که طی سه ماه گذشته ۷۳۲ مورد اضافه تناژ ناوگان حمل و نقل کالا شناسایی شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۴۵ درصدی داشته است.
وی گفت: گشتهای کنترل تخلفات اضافه تناژ در محورهای مواصلاتی استان با حضور کارشناسان حوزه معاونت حمل و نقل و با هماهنگی پلیس راه در حال اجراست و طی سه ماه گذشته یک هزار و ۷۳۷ تن تخلف اضافه تناژ شناسایی شده که نسبت به سال گذشته در همین بازده زمانی ۵۷ درصد افزایش داشته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کرمانشاه ادامه داد: کشفیات اضافه تناژ ابتدا از طریق کارشناسان پلیس راه و گشت های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با هدایت وسیله نقلیه به باسکول های نصب شده در پاسگاههای پلیسراه، سامانه توزین حین حرکت و یا باسکولهای سیار شناسایی و با تکمیل فرم متخلفین به معاونت حمل و نقل برای انجام امور اداری معرفی می شوند.
کرمی با بیان اینکه حمل بار بیش از ظرفیت مجاز وسیله نقلیه به شبکه راههای کشور که با هزینه بسیار زیاد ساخته شده اند خسارت وارد میکند، گفت: کار کنترل و شناسایی ناوگان باری متخلف اضافه تناژ به صورت مستمر محورهای مواصلاتی کرمانشاه به منظور تامین ایمنی تردد و جلوگیری از اختلال در تردد و هرگونه حوادث جادهای و همچنین حفظ و نگهداری راهها و ابنیه فنی مشخصات بار برای حمل در جاده باید از نظر ابعاد و وزن، منطبق با مقادیر تعریف شده در مقررات حمل و نقل بار در راهها باشد و در صورت رعایت نکردن این موضوع با متخلفان برخورد میشود.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه در مجموع بیش از هشت هزار کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی دارد.
اکنون ۲۴۳ دستگاه اتوبوس، هزار و ۳۶۵ مینی بوس و یک هزار و ۲۰۸ دستگاه خودرو سواری در ناوگان حمل و نقل عمومی کرمانشاه به مسافران خدمات میدهند.
۳۴ مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در این استان هم اکنون با امکانات لازم پذیرای ارایه خدمات به مسافران و هموطنان هستند و ۲۲ مجتمع خدماتی، رفاهی دیگر در دست ساخت است.
همچنین بیش از سه هزار و ۵۶۱ هزار راننده برون شهری در استان کرمانشاه مشغول فعالیت هستند.
بیش از ۲ میلیون نفر در ۳۲ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستای استان کرمانشاه سکونت دارند.