به گزارش خبرنگار ایرنا، کنجو موراکامی و سکینه سادات پاد که رضا ابراهیمی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی و جمعی از مسوولان اجرایی استان آنها را همراهی می کنند، با حضور در کلینیک تخصصی جانبازان شیمیایی سردشت روند خدمات دهی به مصدومان شیمیایی سردشتی را از نزدیک مورد بررسی قرار داده و کمبودهای موجود را احصا کردند.
قبل از این بازدید هم کاردار ژاپن و دستیار رییسجمهور کشورمان در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی در همایش مصدومان شیمیایی شهرستان سردشت نیز شرکت کردند.
کلینیک تخصصی جانبازان شیمیایی سردشت که ماه جاری به بهرهبرداری رسید دارای یک هزار و ۲۷۰ مترمربع زیربنا و در ۶ طبقه احداث شده و برای آن ۳۴۰ میلیاردریال هزینه شده است.
این کلینیک به بخشهای قلب، پوست، چشم و فیزوتراپی تجهیز شده است.
به گزارش ایرنا، رژیم بعثی عراق در هفتم تیر ۱۳۶۶ با استفاده از بمبهای شیمیایی چهار نقطه پرازدحام سردشت را بمباران کرد که در این حمله ناجوانمردانه ۱۱۹ نفر از ساکنان غیرنظامی شهر شهید و بیش از هشت هزار نفر نیز در معرض گازهای سمی قرار گرفتند و دچار مصدومیت شیمیایی شدند.
بمباران شیمیایی شهر مرزی سردشت فجیعترین تهاجم شیمیایی بود که آثار و مشکلات بسیاری به وجود آورد و در پی آن سردشت اولین شهر قربانی جنگ افزارهای شیمیایی در جهان پس از بمباران هستهای هیروشیما نام گرفت.
شهرستان مرزی سردشت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و ۸۵۷ شهید و چهار هزار جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.