به گزارش ایرنا، مسلم مخفی روز پنجشنبه در بازدید از پنج روستای بخش شراء با بیان اینکه مشکل کم آبی، کاهش منابع آبی و نزولات جوی واقعیت پیش روی ما است اظهار داشت: در سطح شهرستان با ۱۰۰ روستا مواجه هستیم که آبرسانی به آنها از جمله اولویت های است.
وی تاکید کرد: انتظار داریم روستائیان و کشاورزان با رعایت الگوی کشت، سیستم های نوین آبیاری و عدم برداشت بی رویه در این شرایط همراهی و همکاری لازم را داشته باشند.
فرماندار همدان تصریح کرد: آب شرب روستا با سختی و هزینه بالا تهیه، تامین و توزیع می شود و درست نیست برای احشام و آبیاری باغچه در روستاها از این آب استفاده شود.
مخفی با تبیین شعار ایران قوی و دولت مردمی یادآور شد: طی ۲۰ ماه که از فعالیت دولت مردمی می گذرد چندین بار شاهد تایید برنامه های دولت توسط مقام معظم رهبری و عصبانیت، کارشکنی و سیاهنمایی دشمن بوده ایم که نشان دهنده حرکت درست دولت مردمی در جهت مخالف کسانی است که چشم دیدن پیشرفت جمهوری اسلامی و خدمت به مردم را ندارند.
وی با اشاره به روش و مشی سیاسی دولت مردمی افزود: بزرگترین پشتوانه و اتکای این دولت مردم هستند و در حالیکه دولت مردمی کار خود را در شرایطی آغاز کرد که با تورم ۵۹ درصدی مواجه بودیم و با همراهی مردم و بهره گیری از همه ظرفیت های داخلی و خارجی گام های اثرگذاری برای بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم برداشته شده است و همچنان ادامه دارد.
فرماندار همدان افزود: با تلاش و پیگیری استاندار همدان در سفر رئیس جمهور به استان مبلغ ۱۴۵ هزار میلیارد ریال اعتبار به طرح های نیمه تمام و در دست اجرای استان اختصاص یافت که در مقایسه با برخی از استان ها و اعتبارات اختصاص یافته بسیار اثر گذار و محرک پروژه های ما شده است.
وی ابراز امیدواری کرد: تا با اعتبارات در حال پیگیری برای اجرای طرح های جهاد آبرسانی و همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) این مشکلات در کمترین زمان رفع شود.
فرماندار شهرستان همدان در ادامه پیگیری مسایل و مشکلات روستاها به ویژه روستاهای در معرض تنش آبی با همراهی معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، بخشدار شراء و مدیر آبفای شهرستان از پنج روستای گنبدچای، دیزج، هیزج، احمدآباد و جیحون آباد بازدید کرد.
در ادامه این بازدیدها جلسه ای به ریاست فرماندار همدان با حضور امام جمعه قهاوند و تنی چند از مدیران شهرستان و بخش شراء در بخشداری برگزار شد.
استان همدان دارای یک هزار و ۱۰۰ روستا است که در حال حاضر به ۳۰ روستا با خودروهای دارای تانکر، آبرسانی صورت می گیرد.