به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، نشست بین ادیان در مسجد ملی کامپالا که بزرگترین مسجد شرق آفریقا محسوب میشود با حضور آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان برگزار شد.
رئیسجمهور پس از دیدار با مفتی اوگاندا با حضور در مسجد ملی این کشور نماز جماعت را به جای آورد و سپس دفتر یادبود شورای ملی مسلمانان این کشور را امضاء کرد.
پس از اقامه نماز، رئیس جمهور در نشست بین ادیان با حضور مفتی اوگاندا و اسقف اعظم این کشور حاضر شد و بیان دیدگاههای جمهوری اسلامی ایران پرداخت.
عصر روز چهارشنبه - ۲۱ تیرماه- رئیس جمهور پس از پایان سفر به کنیا، در دومین مقصد از سفر منطقهای خود به قاره آفریقا و به دعوت رسمی «یووری موسونی» رئیس جمهور اوگاندا در راستای ارتقای سطح روابط با کشورهای دوست و همسو و با استقبال وزیر امور خارجه این کشور وارد فرودگاه انتبه در کامپالا شد.
در جریان این سفر مقامات عالیرتبه ایران و اوگاندا در حضور روسای جمهور دو کشور ۴ سند همکاری را به امضا رساندند.
رئیس جمهور همچنین بعد از ظهر چهارشنبه، در ادامه برنامههای سفر خود به اوگاندا، از مزرعه کشت فراسرزمینی ایران در این کشور بازدید کرد و با توضیحات مدیرعامل گروه کشاورزی و صنایع ایران در اوگاندا در جریان اقدامات صورت گرفته در زمینه توسعه همکاریهای کشاورزی و کشت فراسرزمینی در این کشور قرار گرفت.
افتتاح دفتر نوآوری و فناوری ایران در اوگاندا از دیگر برنامههای انجام شده در این کشور بود.
آیت الله رئیسی در نشست با هیات های عالی رتبه ایران و اوگاندا با اشاره به آغاز به کار دفتر نوآوری و فناوری ایران در اوگاندا و ظرفیتهای بسیار خوب جمهوری اسلامی ایران، بهویژه در حوزههای پزشکی، علم و فناوری، کشاورزی، بر آمادگی کشورمان برای انتقال تجربیات خود در این زمینهها و در قالب توسعه همکاریهای تجاری و اقتصادی با اوگاندا تاکید کرد.
زیمبابوه سومین مقصد رئیس جمهور در سفر دوره ای خود به کشور های آفریقایی است. آیت الله رئیسی صبح امروز پنج شنبه پس از پایان سفر به اوگاندا به دعوت رسمی "رابرت موگابه" رئیس جمهور این کشور و در راستای ارتقای سطح روابط با کشورهای دوست و همسو، عازم هَرارِه شد.
به گزارش ایرنا؛ این نخستین سفر یک رئیس جمهور ایران به کل قاره آفریقا پس از ۱۱ سال است که در راستای سیاست خارجی جامع، متوازن و مبتنی بر همگرایی در عین چندجانبهگرایی اقتصادی دولت سیزدهم، با هدف افزایش سهم ایران از بازار ۱۲۰۰ میلیارد دلاری قاره آفریقا صورت میگیرد.