به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد توکلی روز پنجشنبه در جلسه ساماندهی سواحل و توسعه گردشگری مازندران که با حضور معاونین وزارت میراث فرهنگی و گردشگری در ساری برگزار شد، بیان داشت: سال گذشته از مجموع ۱۰۰ میلیون شب اقامت در مازندران ۷۵ میلیون نفر اقامت در خانههای دوم خود داشتند که قالب این افراد تهرانی هستند.
وی افزود : بیشتر مسافران در مازندران، تهرانی و از پایتخت در این استان حضور می یابند که ما آنها را شهروندان خود می دانیم اما انتظار ما این است شهرداری تهران در اوج حضور مسافر و گردشگر مسئولیت اجتماعی خود را در کمک به شهرداری مازندران برای خدمات مطلوب تر بپذیرد.
این مقام مسوول تصریح کرد: بعد از سبک شدن حجم سنگین مسافران در تابستان و روزهای تعطیل شهرداری تهران می تواند امکانات ارائه شده خود را به پایتخت برگرداند.
توکلی گفت : در یک رویه خوب و ارزشمند در زمان اربعین کل کشور بسیج میشوند تا چهار میلیون زائر اعزام شوند و این رویه ارزشمند می تواند برای مازندران هم بکارگیری شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران اظهار داشت: به هیچ عنوان زیبنده مردم ایران نیست که شناگاههای ما از ابتداییترین امکانات اعم از سرویس بهداشتی، نمازخانه و یک سرپناه محروم باشند.
وی گفت : مازندران با توجه به ظرفیتهای خوبی که در حوزههای مختلف دارد در بخش طبیعی، صنایع دستی و میراثی نیازمند توجه بیشتر وزارت میراث فرهنگی و گردشگری میباشد.
وی بیان داشت : با تفاهم نامه ای که استانداران سه استان حاشیه دریای خزر با دستگاههای ملی مرتبط انجام دادها است شناگاههای ما به فضای دائمی تبدیل خواهند شد.
وی ادامه داد : برای ایجاد این فضای دائمی از وسایلی که در شأن مردم و گردشگران است استفاده میشود و وزارت میراث فرهنگی و گردشگری باید برای تحقق این امر کمک کند.
وی گفت : بدون تردید ما باید برای مسافران کم برخوردار مثل فرودگاه امام خمینی(ره) مکانهایی را احداث تا با امکانات اولیه افراد بتوانند در آنجا اسکان یابند.
علاقمندی مسافران به بوم گردی
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران گفت: در حال حاضر علاقمندی مسافران و گردشگرانی که به مازندران سفر میکنند به جنگل بیشتر شده است.
وی گفت : ۷۰ درصد مسافران در مناطق جنگلی اقامت میکنند و در قالب طرحهای بوم گردی در روستاها اسکان مییابند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر همه ما باید هوشیار باشیم تا این امر سبب نشود جنگلهای بکر ما تخریب شود لذا باید در حفظ و نگهداری آن تلاش کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران گفت: مازندران آمادگی کامل دارد با طرحهای ترکیبی مردم را تشویق به سرمایهگذاری در داخل کشور کند و سرمایه گذاران ما که حدود ۶۰ هزار ویلای بالای ۳۰ میلیارد دلار در کشورهای دیگر خریدند و الان پشیمان هستند داخل کشور خودمان سرمایهگذاری کنند.
در این جلسه مقرر شد طرح های دریا مازندران به کانکس مجهز شوند و با حمایت مالی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری طرح پیاده راه سلامت ساحلی در مازندران راه اندازی شود.