کرمان- ایرنا- رویداد ملی زیست عفیفانه با حضور مدیران کل بانوان و امور خانواده استانداری‌ها و نیز مدیرکل دفتر بانوان وزارت کشور بعدازظهر پنجشنبه در استانداری کرمان افتتاح شد.

به گزارش ایرنا، این رویداد با هدف فرهنگ سازی و ترویج ارزش ها و باورهای حوزه عفاف و حجاب در سه بخش ویژه مدیران کل بانوان استانداری های کشور و نیز بخش های مردمی طراحی شده و تا ۲۶ تیرماه دارد.

مدیرکل دفتر بانوان و خانواده وزارت کشور در مراسم افتتاحیه این رویداد ملی طی سخنانی با اشاره به اینکه مساله عفاف و حجاب باید به دست مجموعه های مردمی حل شود، گفت: البته در این زمینه وظایف حاکمیتی هم وجود دارد که موضوعات مرتبط با عفاف و حجاب را به صورت خلاق و عمیق دنبال و در این راستا از گروه‌های متعدد مردمی نیز حمایت می‌کند.

زینب اختری افزود: در سند تحول (۱۴۰۰) کارگروه‌های با عنوان زیست عفیفانه داشتیم که در سال ۱۴۰۲ با عنوان خانواده پایدار و زیست عفیفانه این کارگروه ها ادامه پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه مساله عفاف و حجاب مربوط به امروز و دیروز نیست، گفت: در مورد این مساله، دولت سیزدهم پای کار ایستاده، رویکرد ویژه دارد و این در حالی است که در دولت های قبلی کارهایی انجام شده اما به صورت شفاف و علنی نبوده است.

مدیرکل دفتر بانوان و خانواده وزارت کشور اشاره کرد: از ابتدای دولت سیزدهم یکی از مواردی که پیگیری و دغدغه شخص رییس جمهور بود مساله عفاف و حجاب است.

وی با اشاره به اینکه عفاف و حجاب مساله آسانی نیست و به کلاف سردر گمی تبدیل شده گفت: در این ززمینه باید به صورت هدفمند و مناسب متناسب با بررسی شرایط و دسته بندی مخاطب فعالیت کرد و برای هربخش راهبردی مشخص داشت.

اختری با اشاره به اینکه در حوزه عفاف و حجاب یکی از مسائل اصلی ما بحت اقتصاد و بازار پوشاک عفیفانه است، گفت: ساماندهی کنشگران مردمی و دغدغه مند در این حوزه نیاز به آموزش های عمومی و تخصصی دارد.
مدیرکل دفتر بانوان و خانواده وزارت کشور با اشاره به اینکه در حوزه عفاف و حجاب مخاطبان را باید در بسته کامل و در طیف متنوعی دید، گفت: در کارگروه زیست عفیفانه تمرکز بر روی مساله خانواده است.
وی تاکید کرد: در حوزه عفاف و حجاب تمرکز روی بحث توانمندسازی و آموزش در حوزه مردمی است.

به گزارش ایرنا در این جلسه برخی مدیران کل امور بانوان استانداری های کشور گزارش عملکرد کارگروه عفیفانه و تاریخچه فعالیت های آن را توضیح دادند و به تشریح فعالیت ها در سه کارگروه مختلف پرداختند.

آنطور که مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان پیشتر گفته بود این رویداد ملی در بخش نخست روز ۲۲ تیر تا ۲۳ تیر برگزار می شود و بخش های دیگر آن در دو مرحله زمانی از ۲۴ تا ۲۶ تیرماه ادامه می یابد که در آن بخش ها تمرکز فعالیت ها بیشتر بر گروه های مردمی است.