به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر مرتضی سعیدی زاده شامگاه جمعه در دهمین جشنواره ملی جلوه های فرهنگ رضوی در رسانه های کشور در بقعه متبرکه خواهر امام رضا (ع) در رشت اظهار کرد: ما با این گفتمان و دریچه گفتمانی می توانیم جریان فرهنگ رضوی را در جامعه گسترش دهیم.
وی با اشاره به رسالت فرهتگی متولیان در جامعه اضافه کرد: تعمیق باورها، تثبیت و تقویت اراده مردم در مواجهه با نظام کفر، شرک و نفاق و تمدن غربی رسالت فرهنگی ما است.
سعیدی زاده خاطر نشان کرد: هر آنچه که ما در حوزه رسانه ای و فرهنگی کشور باید به آن بپردازیم تقویت اراده و تثبیت باورها است که در مواجهه با فرهنگ و هم آوری تمدن انقلاب اسلامی و تمدن غرب، جریان تقویت اراده مردم و مسئولان در محور تلاش های ما قرار گیرد.
مدیر عامل بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) اظهار کرد: بنیاد بین المللی امام رضا علیه السلام از این دریچه ماموریت خود را بر تحکیم نظام امامت و ولایت در گفتمانی و هم آوری تمدنی با محوریت امام رضا (ع) قرار داده است.
وی بیان کرد: برای اینکه این جریان را تشکیل دهیم باید بتوانیم لایه های وجودی امام رضا علیه السلام را واکاوی و تبیین درستی داشته باشیم.
سعیدی زاده با بیان اینکه امام رضا (ع ) سیره معنوی، فردی، سیاسی، مبارزاتی و اجتماعی خاصی دارد خاطر نشان کرد: در ابعاد مختلف تببین این سیره ها در مواجهه با جامعه اسلامی برای محکم تر شدن اراده تمدنی، واجب است.
وی اظهار کرد: ما در بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) فکر می کنیم که مجموعه رسانه های کشور نقطه پیشران جریان در حوزه مواجهه با تمدن غرب مبتنی بر آموزه ها و معارف رضوی است.
وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه ما با دریجه گفتمانی می توانیم جریان فرهنگ رضوی را در جامعه گسترش دهیم افزود: ما نیاز به وحدت داریم، آموزه های امام رضا (ع) به ما می آموزد که در مواجهه با دلدادگان اهل بیت (ع) زبان ما باید درون گفتمان دینی باشد.
مدیر عامل بتیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) ادامه داد: همچنین در مواجهه با جهان غرب به معنی ادیان توحیدی زبان ما زبان گفت و گو و مناظره است ما باید مبتنی بر عقلانیت مناظره و گفت و گو کنیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز در این آیین اظهار کرد: ابزار فرهنگ و هنر، ماناترین و اثرگذارترین وسیله برای ترویج، نشر و گسترش اهل بیت (ع) به ویژه فرهنگ رضوی است.
رضا ثقتی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگ رضوی بعد از پنج سال افزود: ۲ هزار و ۶۵۰ اثر به دهمین جشنواره ملی فرهنگ رضوی در رسانه های کشور ارسال شد که شاهد افزایش ۷۴ درصدی ارسال آثار نسبت به آخرین جشنواره هستیم.
وی با بیان اینکه دهمین جشنواره ملی فرهنگ رضوی در رسانه های کشور به لحاظ محتوی ، اجرا و بررسی آثار در سطح عالی برگزار شد، اظهار امیدواری کرد تا شاهد استمرار فعالیت های فرهنگی و هنری رسانه ای با محوریت بنیاد بین المللی امام رضا (ع ) باشیم.
ترویج اندیشه امامت و تحکیم نظام ولایت با محوریت شخصیت، سیره و معارف امام رضا "ع" و فرهنگ رضوی در سطح جامعه از طریق گسترش فعالیتهای فرهنگی، هنری و رسانهای، شناسایی، معرفی و گرامیداشت تولیدکنندگان و پدیدآورندگان برتر آثار فاخر فرهنگی، هنری و رسانهای مرتبط با آن حضرت، فرآوری محتوای تولیدی جشنواره برای انتشار در رسانههای اجتماعی و فضای مجازی از جمله اهداف دهمین جشنواره ملی جلوه های فرهنگ رضوی در رسانههای کشور عنوان شد.
سبک زندگی رضوی، فرهنگ رضوی، سیره سیاسی و اجتماعی حضرت (ع)، جلوههای رضوی و اقتصاد مقاومتی پنج محور موضوعی دهمین جشنواره ملی جلوههای فرهنگ رضوی در رسانههای کشور بود که آثار رسیده بخشهای اصلی شامل مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری، رادیویی و تلویزیونی و شعر رضوی در هفت رشته تیتر، سرمقاله و یادداشت، خبر، گزارش، مصاحبه، عکس و مقاله داوری شدند.
در آیین اختتامیه دهمین جشنواره ملی فرهنگ رضوی در رسانه های کشور افزون بر ۲۰ نفر از برگزیدگان تجلیل شدند.