به گزارش ایرنا از سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، «فرشاد مقیمی» در آیین تکریم مدیرعامل و معارفه سرپرست جدید سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، هماهنگی و استفاده از همکاری و تعامل بخشهای دولتی و خصوصی برای پیشبرد امور را مورد تاکید قرار داد.
وی گفت: موضوعاتی که وزیر صنعت، معدن و تجارت برای رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی ارائه دادند را در حوزه شهرکها و نواحی صنعتی با تلاش بیوقفه دنبال میکنیم.
مقیمی، این سازمان را نقطه تماس وزارت صمت با مردم دانست و با اشاره به اینکه ۶۵ درصد از صنایع در شهرکها و نواحی صنعتی مستقر هستند، افزود: در حوزه زیرساختها (کمّی و کیفی) بهرهوری موضوع مهمی است و در بخش نرمافزاری نیازمندیهای بخش صنعت را باید رفع و این موضوع را باید سرلوحه قرار داد.
وی بیانداشت: ایجاد یک کسب و کار به زیر ساخت صنعتی و تداوم حیات و فعالیت آن به خدمات دیگری که ماموریتش بر عهده سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی است، نیازمند است.
سرپرست جدید سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به اینکه چالشها، شناسایی و اولویتبندی میشود، ادامهداد: هدفگذاری در راستای برنامههای وزیر صنعت، معدن و تجارت برای حل چالشهای احصاء شده در دستور کار است.
توازن صنعتی و ارتقای شاخصهای توسعهای در مناطق کمتربرخوردار
مدیرعامل سابق سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نیز در سخنانی در این آیین با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در زمان تصدی این مسوولیت، گفت: در ۲ سال گذشته ۱۳ هزار هکتار زمین به اراضی شهرکها و نواحی صنعتی اضافه شده است، قیمتگذاریهای زمین با کمک دستگاههای نظارتی منطقی و مشوقها را پسین کردیم که سبب درآمدزایی بیشتر برای سازمان شد.
«علی رسولیان» با اشاره به ارتقای بیش از سه برابری بودجه سازمان، افزود: این موضوع تامین زیرساختها را راحتتر کرد و ظرفیت خوبی را در اختیار ما قرار داد.
وی بیانداشت: از سوی دیگر برای تامین برق با وزارت نیرو مشارکت کردیم (در ساخت حدود ۱۰۰ پست برق)، شهرکهای انرژی خورشیدی را در دستور کار قراردادیم که در سفرهای استانی رئیس جمهوری نیز مصوبات خوبی در این حوزه اخذ شد، اهلیتسنجی و ارزیابی کیفی را در دستور کار قرار دادیم و با قاعده گذاری اختیارات از دست افراد بیرون آمد و سیستمی شد.
مدیرعامل سابق سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران همچنین ادامهداد: الکترونیکی شدن واگذاری زمین به شفاف سازی و ایجاد اتاق شیشهای کمک کرد، همچنین در دو سال گذشته یکهزار و ۷۰۰ هکتار زمین راکد صنعتی را پس گرفتیم و بیش از هفتهزار هکتار دیگر نیز در دادگاهها برای خلع ید و فسخ قرارداد داریم.
بازگشت ۳۲۰۰ واحد راکد به چرخه تولید از آغاز دولت سیزدهم
رسولیان با اشاره به اینکه شرایط بسیار خوبی را برای استقرار شرکتهای دانش بنیان (بدون مزایده و با اقساط بلندمدت) در شهرکها و نواحی صنعتی در نظر گرفتیم، خاطرنشانکرد: ساخت شهرکهای صنعتی تخصصی برای تکمیل زنجیره ارزش و شهرکهای صنفی با کمک اتاق اصناف را شروع کردیم و به مدلهای نوینی در این حوزه رسیدیم. همچنین در حوزه احیای واحدهای راکد در دولت سیزدهم تاکنون بیش از سههزار و ۲۰۰ واحد راکد به چرخه تولید برگشت.
وی، همچنین تمرکز خود را روی توازن صنعتی و ارتقاء شاخصهای توسعهای در مناطق محروم و کمتربرخوردار دانست و گفت: در تامین آب به خرید پساب روی آوردیم، ۴۰ میلیون متر مکعب خریداری کردیم، مدل جدید کارگاهها برای کسب و کارهای کوچک را شروع کردیم که ۲ هزار و ۸۰۰ کارگاه ساخته شد و همچنین برنامه ای ۲۳ بندی تدوین و به سرپرست جدید سازمان برای تداوم برنامهها و اقدامات ارائه دادیم.