مدیر منابع فیزیکی و طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی همدان روز شنبه در جریان بازدید خبرنگاران از بیمارستان ۲۷۰ تختخوابی اکباتان اظهار داشت: این مرکز آموزشی و درمانی در زمینی به وسعت ۲۸ هزار متر مربع و در ۱۲ طبقه احداث شده که ساختمان قدیمی آن ۹ طبقه دارد.
علیرضا طاهری علت ساخت بیمارستان اکباتان در محدوده پُرترافیک شهر را نبود زمینی با وسعت بالا عنوان کرد و افزود: با این وجود پارکینگی با ظرفیت ۲۳۰ خودرو پیش بینی شده و همچنین ساعات ملاقات بیماران در زمان کم تردد یعنی از ساعت ۱۴ و ۳۰ تا ۱۶ و ۳۰ دقیقه تعیین شده است و از محوطه و حیاط ساختمان مجاور این بیمارستان متعلق به مرکز بهداشت شهرستان به عنوان پارکینگ مراجعان استفاده شود.
وی ادامه داد: برای ساخت این بیمارستان تاکنون ۴۰۰ میلیارد تومان در حوزه عمرانی هزینه شده است و همچنین ۵۰ درصد تجهیزات مورد نیاز خریدار و برای خرید مابقی تجهیزات ۳۰۰ میلیارد تومان نیاز است که در سفر رییس جمهور این موضوع مطرح و مصوب شد.
مدیر مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی اکباتان نیز گفت: این بیمارستان دارای ۲ ساختمان بوده که ساختمان جدید و الحاقی برای اداری، درمانگاه بیمارستانی برای ویزیت و ساختمانی بعدی برای کارهای درمانی و بستری در ۹ طبقه طراحی شده است.
محمد باقری با بیان اینکه در طبقه فوقانی این بیمارستان یک سالن آمفی تئاتر با ظرفیت ۲۸۰ نفر راه اندازی شده است اضافه کرد: با توجه به موقعیت مکانی این بیمارستان در حال حاضر پد برای فرود بالگرد در بیمارستان اکباتان در نظر گرفته نشده است.
وی ادامه داد: این بیمارستان مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی است و طبق آخرین تصمیم مسئولان دانشگاه علوم پزشکی همدان این مرکز با اولویت پذیرش و بستری اطفال راه اندازی می شود یعنی در گتم نخست ۷۰ درصد ظرفیت تخت این بیمارستان برای بستری و درمان نوزادان در نظر گرفته می شود.
وی اضافه کرد: ۲ ورودی برای خودروی اورژانس در خیابان طالقانی و کوچه مرکز بهداشت در نظر گرفته شده تا دسترسی به بیمارستان با سرعت صورت گیرد.
مدیر مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی اکباتان ادامه داد: این مرکز دارای هفت اتاق عمل و چهار بخش ویژه، ان،آی.سی، زنان و سی.سی.یو است و مجهز ترین و به روز ترین اتاق عمل جهان را دارد.
باقری اضافه کرد: هر طبقه دارای ۵۰ تخت بیمارستانی است و هر بخش دارای ۲ اتاق چهار تخته و اتاق های ۲ و یک تخته است که منطبق با استانداردهای سلامت است.