کاظم حسین زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اینک در مرحله عقد قرار داد با پیمانکار برای استفاده هنرمندان و فعالان این حوزه از این اعتبارات هستیم.
وی بیان کرد: مجموع اعتبارات سفر سال گذشته رییس جمهور در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان ۳۵۰ میلیارد تومان بوده است که از این رقم ۵۰ میلیارد تومان به بخش صنایع دستی اختصاص دارد.
وی تصریح کرد: تسهیلات سفر استانی رییس جمهور به کرمان برای راه اندازی خانه های خلاق صنایع دستی، بازارچه های عرضه و فروش صنایع دستی، تجهیز کارگاه های هنرهای سنتی و صنایع دستی و غیره اختصاص داده می شود.
به گزارش ایرنا، تعداد ۷۰ هزار هنرمند و صنعتگر صنایع دستی در ۱۰۰ رشته این حوزه در استان کرمان به صورت انفرادی و کارگاهی مشغول به فعالیت هستند.
استان کرمان به دلیل غنای فرهنگی، سابقه تاریخی و اقلیم های متفاوت دارای صنایع دستی مشهور و پر آوازه ای همچون فرش، گلیم، پته، صنایع فلزی، سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی و غیره است.
سیرجان شهر جهانی گلیم و گلیم شیرکی پیچ این خطه ثبت جهانی شده است و پنج شهر کرمان، راور، قلعه گنج، شهربابک و راین نیز در ردیف شهرهای ملی صنایع دستی قرار دارند.
به گزاش ایرنا در کنار ظرفیت های صنایع دستی در دیار کریمان، کرمان با هشت اثر ثبت جهانی بیشترین آمار آثار ثبت جهانی کشور را در بین استان ها به خود اختصاص داده است.
ارگ بم (بزرگترین سازه خشتی جهان)، روستای دستکَند میمند با چندهزار سال قدمت، باغ زیبای شازده یا شاهزاده ماهان با ویژگی های منحصر به فرد باغ و معماری عمارت آن، دشت کویر لوت که قدیمیترین درفش جهان از این کویر در منطقه شهداد به دست آمده و سه قنات «گوهرریز» جوپار در شهرستان کرمان، «اکبرآباد» و «قاسم آباد» در شهرستان بم و نیز روستای دارستان سیرجان به عنوان خاستگاه بافت گلیم شیرکی سیرجان از آثار ثبت جهانی استان کرمان به شمار می روند.